מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אוזןעליזה03/04/2014
מזה אובליטרציה של המסטואיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד06/04/2014סגירה של חלל המסטואיד לרב ע"י אבקת עצם. נמצא מאחורי האוזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מסוכן
עליזה11/04/2014הילד מטופל בשהיידר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מסוכן - תגובה
ד''ר רועי הוד11/04/2014אם הוא מטפול בשניידר זה מעולה, אין סיכון ממשי בסגירת החלל, האם לא מתכננים לעשות משהו נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ומעט דם באףנעמה03/04/2014
שלום
בת 32, בריאה בדכ. בהמשך לשאלה קודמת בפורום..
כבר יותר מחודש וחצי שיש לי כאב בנקודה די ספציפית בצד שמאל על גשר האף, בערך במפגש שבין הסחוס לעצם. תחילה הכאב הורגש רק בנגיעה באזור. בשבועות האחרונים הכאבים גברו ומורגשים מדי פעם לא רק בנגיעה- לכל אורך גשר האף מצד שמאל, לפעמים קרוב לעין, לפעמים בסחוס האף מקדימה, לפעמים בשיניים קדמיות, לפעמים עליונות ולפעמים תחתונות, לפעמים בלסת צד שמאל. הכאבים אינם קבועים - כל פעם כאב במקום אחר ובעוצמה שונה. גם הכאב המקורי שמורגש בנגיעה לפעמים כמעט ולא מורגש ולפעמים מורגש ממש. לפעמים יש גם תחושה של עין מעט יבשה.
כמו כן לפני מספר שבועות היה לי מעט דם בעת קינוח האף (מעין נקודות דם מהולות בהפרשה שקופה רגילה) למשך יומיים שלושה וחלף. לפני יומיים קינחתי את האף די הרבה ושוב היה קצת דם על הנייר וגם קריש דם קטן עגול שנראה כמ גלד קטן. מאז כבר שלושה ימים שבקינוח האף אני רואה מעט נקודות דם על הנייר. בעיקר מנחיר שמאל אך היה גם מנחיר ימין. כמו כן האף מרגיש יבש.
בכל התקופה הזו אני לא מנוזלת בכלל ואין לי גודש - להיפך, אם כבר כאמור אז יש תחושה של יובש באף.
בדיקת אאג עם סיב אופטי תקינה ולא נראו סימני דלקת או מקור דמם. בדיקות דם תקינות לגמרי. לקחתי אנטיביוטיקה (אוגמנטין) שבוע ולא עזר.
יש לי תור לסי.טי, אך הוא רק בעוד חודש ובינתיים אני מאוד חוששת - חוששת מגידול סרטני.
האם התופעות שתיארתי עשויות להתאים לסינוסיטיס?
האם מתאים לגידול?
האם הבדיקה של רופא אאג עם צינור דק שמחדיר לאף נקראת אנדוסקופיה? האם זו הבדיקה המקיפה שאומרים שיש לבצע כשיש דמם מהאף או שיש משהו אחר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ומעט דם באף - תגובה
ד''ר רועי הוד06/04/2014נשמע שעברת בדיקה רצינית שלא הדגימה דבר, יכול לרמז על דלקת מקומית או של הסינוסים אם בחלל האף לא נצפה דבר. אני לא חושב כי מדובר בגידול שלרב נצפה בבדיקה אם קיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי אגיסרקאלה02/04/2014
שלום דוקטור,
אני בת 29 בריאה בדרך כלל.
לפני זמן מה התחילו לי סחרחורות מסוג ורטיגו.
הרופא רשם לי כדורי אגיסרק שדי עוזרים.
אני לוקחת כדור שלושה פעמים ביום.
רציתי לשאול האם יש סיכון בנטילת אגיסרק לאורך זמן (במינון של שלושה כדורים ליום)
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי אגיסרק - תגובה
ד''ר רועי הוד02/04/2014זו תרופה שבדר"כלוחקים למספר ימים ואז מפסיקים, לא מומלץ להמשיך לנצח. יש צורך בבירור מקור הורטיגו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אלה09/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף סתום בצד אחדמאיר02/04/2014
שלום.
אני בחור בן 31 בריא ולאחרונה התחלתי להרגיש אף סתום 100 אחוז בצד אחד בזמן שינה בלילה, ברוב המקרים בצד השמאלי אך לעיתים גם בצד ימין אך שאני קם האף נפתח בכ 50 אחוזים כעבור 5 דקות ונשאר כך כל היום. הייתי אצל רופא אא"ג שלא בדק אותי כלל וקבע שמדובר במחיצה עקומה באף ואפשר לחיות עם זה ככה ואם לא טוב אפשר לנתח , עוד קבע הרופא שיש לי את זה מזמן ורק עכשיו שמתי לב לכך.
עם כל הכבוד לרופא אני מכיר את עצמי די טוב ואני בטוח במאה אחוז שחודש שעבר הכל היה תקין אצלי והייתי נושם באופן שווה בשני הצדדים. האם יכול להיות שיש משהו אחר מלבד המחיצה ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום בצד אחד - תגובה
ד''ר רועי הוד02/04/2014צריך בדיקה טובה של חלל האף כולל החדרת סיב אופטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעת קינוח אףמיטל01/04/2014
שלום,
לפני 12 שנה עברתי ניתוח במערות האף ומאז, למרות שאינני סובלת יותר מסינוסיטיס, אני סובלת במעברי עונות מדימום מהאף כאשר אני מקנחת אותו.
היום אני נמצאת בשבוע 14 להריון.
מתחילת ההריון ועד כה, אני עם אף סתום בדם.
אני מקנחת כל הזמן ורק דם יוצא.
קניתי תרסיס מי מלח - לא עוזר. אני מרגישה שהדם מגיע גם לגרון וזה גורם לבחילות נוראיות.
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בעת קינוח אף - תגובה
ד''ר רועי הוד02/04/2014להגיע לבדיקה אצל א.א.ג. סביר להניח שיש גודש כלי דם ויובש של רירית האף מה שגורם לדימום, ניתן לטפל בצריבה או משחה מקומית מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה באףאבי31/03/2014
שלום אני בן 27 אני נוטל רואקטן 4 וחצי חודשים בערך דבר שמייבש לי מאוד את הנחיריים וגם היו מספר מקרים של דימום. אני משתמש בסלינה ג'ל ג'ל לחות למבוא הנחירים דבר שעוזר מאוד אבל מאז שאני משתמש בזה בערך 3 חודשים אני סובל מנזלת מרובה ומציקה באף שאני צריך לקנח את האף הרבה פעמים ביום רציתי לשאול האם יכול קשר בין הדברים? מה זה יכול להיות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה באף - תגובה
ד''ר רועי הוד02/04/2014לא מכיר קשר, יש צורך בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבלוטת לימפה צווארית.נדב כהן31/03/2014
שלום רב,
אני בן 26 בריא בדרך כלל. בגיל 16 הופיעה אצלי בעיה של בלוטת לימפה נפוחה בצד שמאל של צווארי. התעלמתי מכך, ולמדתי לקבל את תופעות הלוואי שנוצרו מבעיה זו, בעית שמיעה: רגישות לטונים גבוהים, ריצוד בשמיעת צעקה שלי בצד השמאלי בלבד. כמו כן הרגשת אי נוחות, וטיקים- עוויתות בלתי רצויות שהופיעו בצד זה. לפני כ-3 חודשים החלטתי שאני מעוניין לשפר את איכות חיי כיוון שהתסמינים החריפו. עשיתי בדיקת שמיעה שלא הצביעה על בעיה . עשיתי אולטראסאונד שהראה בלוטה בגודל 30 מ''מ . אני יודע שזהו מעל גדר הנורמה. ברצוני לשלול סרטן, ו להיפטר מבעיה זו בכלל . אילו צעדים עלי לנקוט על מנת להתקדם הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בבלוטת לימפה צווארית. - תגובה
ד''ר רועי הוד02/04/2014בדר"כ בשלב זה מבצעים ניקור עם מחט של הבלוטה המוגדלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו נכנס לנחיר הימנידניאל30/03/2014
היום שהלכתי הרגשתי כאילו משהו נכנס לי לנחיר ופשוט מגרד כמה דקות ומפסיק ושוב, לא כל הזמן מידי פעם,יכל להיות שחרק נכנס לי לנחיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו נכנס לנחיר הימני - תגובה
ד''ר רועי הוד02/04/2014יכול להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרון קשים-בהוללליניב30/03/2014
שלום רב,
מזה כ 3 חודשים אני סובל מבעיה בגרון של כאבי גרון חזקים שהכאב בא בגלים...
עשיתי כבר את כל הבדיקות האפשריות, כדורים וכו'.
הממצא האחרון מהסיטי הוא" רושם של התעבות רקמתית באיזור הולקולה מצד שמאל עם התבלטות של מלאות רכה למרחב הפרה-אפיגלוטי השמאלי, משמאל לפרנולום."
מישהו יכול לעזור לי מה זה אומר? האם זה יכול להיות המקור לכאבים? ואם כן איך מתמודדים עם זה?
תודה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון קשים-בהוללל - תגובה
ד''ר רועי הוד02/04/2014קשה לי לענות ללא בדיקה. יש צורך בבדיקה שלך וצפיה ב-CT כדי להבין במה מדובר ולהחליט מה הטיפול/בירור נוסף מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה ברנכיאליתמתן28/03/2014
שלום,
אני עתיד לעבור ניתוח להסרת ציסטה ברנכיאלית בעוד כשבועיים בערך..
הממצא הוא באזור התת ליסתי משמאל ממצא ציסטי בגודל 5-6 ס"מ.
הייתי שמח לדעת מה הם הסיבוכים של ניתוח זה? ומהו הזמן החלמה בבית? התקופה שאני לא אוכל ללכת לעבודה (לא עובד בעבודה פיזית אלא מול מחשב).
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה ברנכיאלית - תגובה
ד''ר רועי הוד06/04/2014כדאי לשאול את הרופא המנתח שאמור להסביר לך על הפרצדורה ועל סייבוכיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון דיפרוספאןליאור25/03/2014
שלום.אני בן 26 ומזה כמה שנים שרוב היום אני לא מריח ולא חש טעם.
בדיקת רופא קבעה נזלת אלרגית כללית.
ניתן טיפול בתרסיס פליקסונייז למשך חודשיים ובנוסף בכדורי לורסטין/טלפאסט
ללא שיפור ניכר (אולי שינוי קל למשך תקופה קצרה ושוב "נעלמים" החושים).
לפני כשנה הרופא רשם לי זריקת דיפרוספאן 1 מ"ל - שוב לא הביא לתועלת משמעותית.
האם במצב כזה כאשר דיפרוספאן 1 מ"ל לא הביא לתועלת ישנו סיכוי כי זריקה במינון 2 מ"ל כן תביא לשיפור משמעותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון דיפרוספאן - תגובה
ד''ר רועי הוד25/03/2014יכול להיות, אם אין מחלות רקע או תרופות קבועות ניתן לנסות ולראות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוש ריח נעלםמירב25/03/2014
אני אסמתית ומצוננת בשלוש שנים האחרונות. אני מקבל פרדניזון, אבמיס ומשאפים לקוצר נשימה.
לאחרונה, חוש הריח שלי נעלם כמעט לחלוטין, מדי פעם אני מרגישה שהוא חוזר לרגעים מעטים. גם חוש הטעם קצת השתנה.
האם זה כתוצאה מהתרופות שאני מקבלת או שיש גורמים אחרים לכך?
הבנתי שכתוצאה מפוליפים חוש הריח נפגע.( לא בדקתי האם יש לי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוש ריח נעלם - תגובה
ד''ר רועי הוד25/03/2014יש צורך בבדיקה, הסיבות לאובדן חוש ריח רבות, בעיקר אצל חולה אסמטתי עם גודש אפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםתת25/03/2014
יש לי כאבים באזור בית הבליעה(כאילו תקוע משו אבל אני אוכל רגיל ולא נתקע כלום - אני גם במעקב אצל גסטרו בגלל כאבי בטן ועשיתי גסטרוקופיה ויצא תקינה היא טוענת שיש לי מעי רגיז) לפעמים זה מקרין על האוזניים.הרופא משפחה לא ראה שום אודם בגרון ושלח אותי לבדיקות במשטח גרון - זה שלילי אבל בבדיקת דם Streptolysin 0 (ASLT) Ab הדבקה בחיידק הסטרפטוקוקוס מסוג A. התוצאה היא 717 כשהנורמה זה מקסימום 200 . האם זה אומר שיש לי את החיידק וזה הגורם לכאבים?
הרופא נתן לי ציפוויט למשך חודש האם זה הטיפול המקובל זה לא הרבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר רועי הוד25/03/2014לא נשמע לי אך יש צורך בבדיקה שלך ושל התוצאות כדי להבין מה מקור הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףדןדן24/03/2014
שלום דר.כמה ימים אני מרגישה שיש לי משהו תקוע בגרון הייתי אצל הרופאה היום והיא אמרה שיש לי שקד מוגדל וזה נראה כמו מוגלה חשוב לציין שאין לי שום כאב גרון רק מפריע לי שיש לי משהו בלוע תמונה מצורפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
דןדן24/03/2014שכחתי לציין עשיתי משטח גרון מהיר שיצא תקין והרופא שלחה אותי לבצע ספירת דם ובדיקת דם כדי לדעת האם זה חיידקי או וירלי.השאלה שלי היא האם יתכן דלקת גרון ללא כאבים!???זה קצת מוזר ומלחיץ אותי כאחד אשמח לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד25/03/2014קשה לי לענות ללא בדיקה, הסיבות יכול להיות מגוונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
דןדן26/03/2014קודם כל תודה על התייחסותך.
הצלחתי להוציא מהשקד משהו לבן צהבהב כזה עם ריח מסריח ולאחר שהוצאתי את זה מהשקד הבחנתי שיש לי מן חור כזה לאורך השקד וששם תקוע לי עוד גוש כזה מה אפשר לעשות אני לא מצליחה להוציא אותו.זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי - תגובה
ד''ר רועי הוד26/03/2014ככה"נ מדובר באבני שקדים שנוצרים מאוכל שנתקע בחורים שבשקד, ממליץ לשטוף את הפה עם מי פה לאחר כל ארוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת ואטימות באוזן.יוני24/03/2014
ביום חמישי בלילה בחזרה מהעבודה החלו לי כאבים באוזן ימין+ הרגשה של ירידה בשמיעה ותחושת אטימות . למחרת הלכתי לרופא משפחה תורן סיפרתי לו שאני מיום רביעי מנוזל עם ליחה ושיעול וכאבי ראש וסיפרתי לו על כאב האוזן. הוא נתן לי דקסמול וכדור למציצה. באותו היום הלכתי לרופא א.א.ג שבדק את האף והאוזן ואמר לי שבגלל שיש לי נזלת יש לי את ההרגשה הזו של ירידה בשמיעה,המליץ על אותן הדברים שרופא המשפחה נתן .השאלה מה ניתן לעשות ? הוא המליץ על תרגיל לאוזן שאמור לשחרר את הנוזלים מהאוזן אבל עדיין אני מרגיש סתימות מסוימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת ואטימות באוזן. - תגובה
ד''ר רועי הוד25/03/2014יכול לקחת גם 2-3 שבועות עד שחולף, ניתן לתת טיפול שמקל הוא משפר מהר יותר את המצב אך לרב אין צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)