מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיפית20/01/2014
שלום רב
בת 68. האף שלי נוטף טפות שנראות כמו מים. זה מתגבר בשעות הבוקר או בזמן אכילה, אך מופיע כל שעות היום. זה לא דומה לנזלת, אלא לטיפות מים.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד21/01/2014נזלת אלרגית במקום ראשון, שאר הדברים (נוזל עמוד שדרה וכו') בסיכוי נמוך מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא תוצאות תרביות פעמייםשירה19/01/2014
לרופא
אני יודעת שכתבתי המון מידע לגבי אבל אני כבר מיואשת בשום
פורום אחר לא עונים לי
אני יודעת שבלי בדיקה אתה לא יכול לעזור
עכשיו אני מחכה שיזמנו אותי לבדיקת MRI מאחר ובסיטי לא ראו כלום הכל תקין בסיטי
אולי בבדיקה האם אר איי יראו משהו
המליצו לי לעבור ניתוח כפתורים אבל לא עשו לי בסוף
האם ניתוח כפתורים אכן יעזור לי?
וזה יפתור את הדלקות החוזרות האלו בולוס מרינגיטיס?
העור התוף עכור/אטום בשני האוזניים גם ימין גם שמאל
אני לוקחת 4 כדורי אופטלגין ולא עוזר אני שמה טיפות נגד כאבים ולא עוזר
אני כבר מיואשת לאן אני יפנה?
הרופא טוען שאין לי דלקת בעור התוף למרות שהוא לא בסדר
הטענה שלו שמדובר בדלקת של עצב ויש חשד לנוירלגיה
מה עושים במצב הזה?
לקחו לי פעמיים תרביות והתשובה שלילית אין צמיחה
מה עוד ניתן לעשות?
בבדיקות הדם יש מגמת עליה ב-CRP
ושקיעה תקינה (היא תמיד תקינה אצלי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופא תוצאות תרביות פעמיים - תגובה
ד''ר רועי הוד20/01/2014אני אחזור ואומר, לא יכול להגיד דבר על המצב ללא בדיקה שלך ושל כל בדיקות העזר שביצעת. הסיבות למצב יכולות להיות רבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא אני פשוט מיואשתשירה19/01/2014
לרופא
אני בת 23 ואני סובלת ומיואשת כי אני סובלת מדלקות של עור התוף בשתי האוזניים ימין ושמאל וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש
שנותנים לי אנטיביוטיקה אז אני מקיאה כי הגוף פיתח הקאות כתוצאה
מהטיפול האנטיביוטי
עכשיו המליצו לי על החדרת צינורית אוורור אבל בסוף לא עשו לי
כי הרופאים טוענים שזה רק יחמיר את המצב
פרופ דן פליס מאיכילוב המליץ לי על הניתוח שרק הניתוח יעזור לי
אני פשוט סובלת פרופ אני לוקחת 4 כדורי אופטלגין ולא עוזר
אני שמה טיפות אנסתטיק ולא עוזר אני שמה עזרקאין ולא עוזר
כבר הכל נסיתי וכל הזמן הדלקות של עור התוף חוזרות לי
עכשיו אני מטופלת באיכילוב שהרופא שם לא ראה שיש לי דלקת
והוא לקח את הסיטי שעשיתי לפגישה במחלקה ונראה מה הם יגידו
הסיטי יצא תקין עכשיו אני מחכה שיזמנו אותי לבדיקת MRI
יש לי מספר שאלות
למה התרופות לא עוזרות לי?
(נסיתי לקחת נרוסין אופטלגין)
נורופן
הרופא מהקופה כבר מיואש מימני והוא טוען שאין לי דלקת
בעור התוף אבל הוא חושד שיש לי דלקת בעצב האומנם?
שהוא בודק את האוזניים שלי עור התוף עכור לגמרי למה?
מה זה עור התוף עכור/אטום?
האם הבדיקה תעזור באבחנה של בולוס מרינגיטיס כרוני?
ואיך מטפלים בדלקת הזאת שהיא חוזרת כל הזמן?
עשיתי בדיקות מעבדה הכל תקין עשיתי גם בדיקה לחיידק
מיקופלסמה וגם יצא תקין (יצא שלילי)
אבל מצד שני יש דלקת כי בפרמטר של הסירפי יש מגמת עליה
למה הסירפי בקצב עליה?
ומה עושים כדי להפסיק את הסבל הזה ושהדלקות יפסיקו לחזור לי?
אני פשוט סובלת
האם הניתוח כפתורים יעזור במצב של בולוס מרינגיטיס?
כי אין לי למעשה נוזלים אבל יש לי דלקות כל הזמן
תודה
אני פשוט מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופא אני פשוט מיואשת - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2014כתבת המון אינפורמציה. קשה לי לענות על כל שאלותיך ללא בדיקה שלך. יכול להיות ומדובר בדלקות אוזניים חוזרות, צריך לראות אם יש מאיפשהו לקחת תרבית ולתת טיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוגמנטיןאני17/01/2014
כבר תקופה שאני סובלת מכאבי אוזניים, ראש וגרון.
לפני כחודש קיבלתי מרשם לאוגמנטין. הבעיה שלא יכולתי לקחת את האנטיביוטיקה כי הייתי צריכה לעבור בדיקות מעבדה אשר לא יכולות להתבצע עם אנטיביוטיקה.
מאז מצב הגרון החמיר ממש. אני רוצה להתחיל לקחת את האוגמנטין אבל חוששת שאולי חלו שינויים רבים בגרון ואולי מתאים לי עכשיו טיפול אחר.
האם לקחת את התרופה שהרופא רשם לי לפני חודש או לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוגמנטין - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2014לא הייתי לקוח תרופה שעבר חודש, יכול להיות ומדובר בסיבה אחרת לחלוטין כעת. מציע שתפני לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת כרוניתעדי16/01/2014
שלום,
יש לי נזלת כרונית ובנוף מחלת GERD.האם הדברים יכולים להיות קשורים?
כמו כן,רופא הא.א.ג רשם לי "גודש אפי,ריריות כחלחלות" מה משמעות הממצאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת כרונית - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2014תאורתית יכול להיות קשר בין GERD לדלקת של חלל האף והסינוסים. גודש זה אומר בצקת של הריריות של האף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי15/01/2014
שלום,
אני בן 63, בריא בדרך כלל, לא נוטל תרופות באופן קבוע (פרט לאקטונל אחת לחודש כיוון שיש לי אוסטאופורוזיס).
ב 2-3 השבועות האחרונים אני מרגיש פחות טוב, ועדיין לא הבראתי, אך סך הכל הרגשתי "בסדר" והלכתי לעבודה.
בסוף השבוע האחרון (שישי-שבת) הרגשתי עוד יותר פחות טוב, החום עלה לי ל- 38.6, הרגשתי מקורר, כאב גרון, שיעול (עם ליחה), קצת מצונן, ותחושה של בחילות שמפריעה לי.
ביום שבת ויום א' החום קצת ירד ואף היה תקין, אבל ביום ב' שוב חזר לי החום (הפעם מדדתי 39) הבחילות ושאר התסמינים שכתבתי למעלה, ועל אף שאני נוטל אקמול יש לי עדיין חום של 38.5 בערך.
ביום ב' פניתי לרופא המשפחה שרשם לי אוגמנטין (2 כדורים ביום) ומוקוליט, התחלתי את האוגמנטין ביום שני בערב.
היום יום ג' בערב וכרגע מדדתי חום של 38.3.
שאלותיי הן:
1. אחרי כמה זמן שהחום לא יורד עליי לגשת שוב לרופא המשפחה? האם להמתין עד לסוף הטיפול באנטיביוטיקה (שבוע ימים) גם אם ממשיך לי חום של למעלה מ- 38 ואף מגיע לאזור ה- 39? או שעדיף לי לפנות כבר בימים ד'-ה' הקרובים?
2. האם ניתן ליטול את האקמול יחד עם האוגמנטין?
3. רופא המשפחה לא הפנה אותי לאף בדיקה אלא פשוט רשם לי את האוגמנטין. האם יש בדיקה שאני יכול לבקש, כדי לבדוק במה אני חולה? האם יש בדיקות דם שניתן לעשות ואילו? אשמח לדעת על אפשרויות, באופן כללי, לבדיקות שניתן לבצע במצבי...
תודה,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דן גוטמן15/01/2014השאלות לא כלכך בתחום אא"ג אולם
את האוגמנטין ניתן ליטול עם אקמול ללא חשש
בהחלט אם החום אינו יורד יש חלגשת לבדיקה מחודשת לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת אוזניים אצל ילד בן שנתיים ו-7נ14/01/2014
שלום
לילד שלי יש דלקת אוזניים עם חום- בשבת היה 38.2 (והתעורר בלילה בבכי) , ביום ראשון 37.7, אתמול לא מדדנו אבל היום 37.9. האם זה נמשך יותר מדי זמן , שצריך טיפול אנטיביוטי? הרופאה אמרה לחכות לראות אולי הוא יחלים מזה בלי טיפול, אבל כמה זמן אפשר לחכות מבלי שיהיה נזק?..
באופן כללי הוא בסדר, רק פחות שובב מבדרך כלל. לא מתלונן על כאבים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת אוזניים אצל ילד בן שנתיים ו-7 - תגובה
ד''ר דן גוטמן15/01/2014בד"כ בימיים הראשונים לדלקת אוזניים ניתן לטפל שמרנית ללא צורך באנטיביוטיקה. רק אם החום אינו יורד וקיים כאב ניתן לגשת לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריסאילנית14/01/2014
שלום רב אני מטופלת מזה מספר שנים בבלוטת התריס עד כה התסמינים היו ללא שינוי אך לאחר אולטרסאונד אחרון קיבלתי את התוצאה הזו האם יש לי ממה לחשוש ?
בלוטת התריס על שתי אונותיה והאיסטמוס בצורה וגודל תקינים.באונה הימנית אחורית רואים קשר מוגדר,וסקולרי בשוליים,במרקם סולידי היפואקואי בלתי אחיד,עם מרכיבים ציסטים קטנים,במידות 2.9X1.17 ס"מ(במנח סגיטלי) בחלק תחתון של אונה ימנית רואים קשר נוסף,זעיר,ציסטי.באונה שמאלית נראו מספר קשרים ציסטיים,זעירים,ע 0.3 ס"מ(לא נראו ב US קודם).
לא הודגמה הגדלה של בלוטות יתר-יותרת התריס. סיכום:קשר דומיננטי באונה ימנית ללא שינוי.קשרים ציסטיים זעירים בודדים בשתי האונות של בלוטת התריס-חדשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס - תגובה
ד''ר דן גוטמן15/01/2014יש להגיע לבדיקה ויש ליטול דגימה ( ביופסיה מאותו קשר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מציקהr13/01/2014
אני בת 55 סובלת כבר חצי שנה מתופעה מוזרה שמתבטאת בגירוי פתאומי בצד ימין בגרון מיד לאחריה התעטשות,שיעול ונזילת דמעות רק מעין ימין. בהתחלה חשבו שזאת אלרגיה,נתנו לי כל מיני תרופות נגד אלרגיה ,לא עזר.רופא אף אוזן גרון היפנה אותי לבדיקה באיכילוב, הכניסו צינור מהאף, בדקו,איבחנו שיש לי ריפלקוס.עשיתי גם סיטי ,ראו שיש בקע סרעפתי קטן של הקיבה.התחלתי לקחת כדור אחד של אומפרה, לא עזר ,הרופא הציע לקחת עוד כדור בערב ,לא עוזר.אני מיואשת!!!! מה זה יכול להיות ?למי עוד אפשר לפנות? בעבודה שלי אני צריכה הרבה לדבר,חוטפת התקפה וזה פשוט לא נעים.אשמח לשמוע את עצתכם.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מציקה - תגובה
ד''ר דן גוטמן15/01/2014לא כלכך ברור לי מה יש לך ללא בדיקה. יתכן ומדובר בכלל באלרגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרסיס לאף סטרונאז - זמן השימושדרור11/01/2014
אני סובל מ"אף סתום" כתוצאה מאלרגיה רוב השנה (כבר שנים רבות) , הרופא רשם לי תרסיס לאף סטרונאז + telfast 180 gm - ואמר שאחזור אליו לאחר חודש של שימוש.
השאלה לגבי התרסיס: האם מדובר על תרסיס שאצטרך להשתמש בו מעכשיו מדי יום לתמיד? או שלאחר תקופה מסויימת אמור להיות שינוי במצב, ואז אפשר יהיה להפסיק להשתמש בו.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרסיס לאף סטרונאז - זמן השימוש - תגובה
ד''ר דן גוטמן15/01/2014את התרסיס ניתן להשתמש במשך חודשים ללא חשש. אבל מה נ=משך הזמן שתצטרך להשתמש , זאת לא ניתן לקבוע כמובן כאן מעל האינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד חוש ריחרעות07/01/2014
בעלי הולך ומאבד את חוש הריח שלו. באחת מתוכניות הטלויזיה שמעתי את פרופ' קרסו שאמר שזהו אחד הסימנים הראשונים להרעלת מתכות.בעלי עובד עם מתכות מאז שחרורו מהצבא ועד היום(הוא בן 63).כיצד ניתן לבדוק אם אכן מדובר בהרעלת מתכות,לאיזה רופא לפנות.אני פונה אליכם היות ולא הצלחתי לקבל תשובה מרופא המשפחה.
בברכה,
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד חוש ריח - תגובה
ד''ר דן גוטמן15/01/2014האמת היא שאנחנו שוללים ממצאים בחלל האף במטופל עם אבדן חוש הריח . לגבי הרעלות יש לפנות לרופא תעסוקתי המצוי בגורמים מזהמים ומרעילים סביבתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת CT לאףיואל06/01/2014
היי
עשו לי בדיקת CT לאף בבי"ח רמב"ם.
כל התוצאות היו תקינות מלבד תוצאה אחת :
"חלל האף- מחיצה אמצעית. קונכה בולוזה משמאל חסרה"
הייתי מעוניין לדעת מה זה אומר ולמי אני אמור לפנות .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת CT לאף - תגובה
ד''ר דן גוטמן15/01/2014ממצא חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ על מיתרי הקול וצרידות קשהאמיר06/01/2014
סובל מזה כ 10 שנים מפוליפ קטן על מיתרי הקול
שנבדק ונמצא תקין וגדל וקטן....
בד"כ מטופל בכדורי נקסיום נגד צרבת ולחה שמאוד עוזר
כל מס שנים מקבל צרידות קשה בד"כ בגלל דלקת גרון שגורמת לגרוי רב שיעול וכנראה הגדלת הפוליפ שמקשה על הדיבור לחלוטין-כמעט ללא יכולת תפקוד בנושא דיבור
הרופא אף אוזן גרון נתן לי בטיפולים קודמים את הכדור
דקסמטזון 2 מ"ג פעמיים ביום למשך שבוע
אני יודע שזה סטרואידים בד"כ זה עוזר
האם יש בעיה לקחת כדור זה כל מס שנים
האם זה פתרון יעיל
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ על מיתרי הקול - תגובה
ד''ר דן גוטמן15/01/2014אין בעיה ליטול את הכדור אם מדובר בתדירות רחוקה. אולם אם אכן קיים ממצא על המיתר בסופו של דבר הוא צריך להיות מוצא משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלות על מיצרי הקול
דביר30/04/2014שלום ד״ר, אני מעוניין לדעת האם יבלות על מיתרי הקול עלולות להתפתח לאחר תקופה קצרה של כמה חודשים. אני עבדתי במכירות טלפוניות כחצי שנה כאשר בחודש האחרון המשמרות הפכו מ6 שעות ביום ל9 שעות, בסוף החודש הזה הייתה לי צרידות רצינית ביותר וכמעט לא יכולתי לדבר, פניתי לרופא א.א.ג והוא איבחן יבלות על המיתרים. בביטוח לאומי טוענים שהעבודה היא לא הגורם ליבלות על אף שמעולם לא הייתה לי צרידות כזאת שאפילו היום, שנה וחצי לאחר מכן, עדיין קיימת. האם כן יש סבירות שיבלות ייתפתחו לאחר כמה חודשים? ואם לא, איך ניתן להסביר שלפתע הן התפתחו אצלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגירת נקב בעור התוףניסים לוגאסי05/01/2014
לד"ר גוטמן שלום
אני בחור בן 29 סובל מזה שנים מנקב בעור התוף באוזן ימין .
למיטב ידעתי הנקב עדיין פתוח וברצוני לדעת מה סיכוי ההצלחה .
ומה הסכונים הכרוכים . והאם אחרי הניתוח יש סחרחורת
בתודה מראש ניסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירת נקב בעור התוף - תגובה
ד''ר דן גוטמן15/01/2014ניתוח לסגירת הנקב מצליח ב 90% מהמקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורת כתוצאה מצוואר תפוסעדי05/01/2014
היי,
אשמח להתייעצות.
לפני כשלושה שבועות נתפס לי הצוואר כתוצאה מפעילות גופנית לא שיגרתית. כשבוע טיפלתי עם משחות וכדורים והצוואר קצת פחות כאב. לאחר מספר ימים החלה תחושה של סחרור , חוסר יצבות ובחילות.
הלכתי לרופא אף אוזן גרון שעשה לי טיפול תנוחתי עקב חשש כי מדובר בגבישים באוזן הפנימית. לאחר כ-5 ימים חל שיפור אך עם זאת לאורך הטיפול ואחריו חזרו כאבי הצווארוהשיכמה לסרוגין.
לאחר כשולשה שבועות חזרה תחשות הסחרורות וחוזר חלילה.
האם מדובר מתחושת סחרור כתוצאה מפגיעה בעמוד השדרה? באם לא, מה זה עלול להיות וכיצד יש לטפל או לאיזה רופא לפנות.
תודה, עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת כתוצאה מצוואר תפוס - תגובה
ד''ר דן גוטמן15/01/2014סחרחורת בהחלט יכולה להגרם מבעיות בעמוד השדרה הצווארי
יש להגיע לבדיקת אורטופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)