מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כחול עם דם אחרי מכה באףעדינה16/09/2013
תמונה נפלה לי על האף לפני שבועיים ועשתה לי בצד האף סגול כחול עם דם שלא נזל. נוצרה גבנונית ונפיחות. זה קרה לפני שבועיים. כעבור 4 ימים עשיתי צילום שבר ואין שבר ב"ה. רציתי לדעת האם הגבנונית הזאת תרד עם הזמן או שמשהו קרה לאף שלי? תוך כמה זמן נפחיות כזאת אמורה לרדת? האם יש משהו שאני יכולה לעשות בכדי לזרז הרפואה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה באף - תגובה
ד''ר רועי הוד17/09/2013נפיחות אמורה לרדת תוך שבוע-10 ימים, אם לא חולף יכול להיות שאין שבר אבל היתה תזוזה של אחד השרירים או עצם האף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואין לי יכולת לעשות שום דבר בעניין?
עדי22/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואין לי יכולת לעשות שום דבר בעניין? - תגובה
ד''ר רועי הוד29/09/2013לרב לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מאוזן ימין בלילהויקטור12/09/2013
שלום,
התעוררתי בבוקר והבחנתי שהיה לי דימום קל באוזן ימין בלילה, היה קצת דם קרוש באזן, ניקיתי את האזן עם מקל רטוב והיה באוזן קצת דם טרי כמו של פצע פתוח.
בדקתי את הכרית וגם שם היו 2 כתמים קטנים של דם בקוטר של כס"מ אחד.
אין לי כאבים באזניים, אין צילצולים ואני לא חש שום פגיעה בשמיעה.
לא קיבלתי שום מכה באזור הראש ולא זכור לי שהייתי חשוף לרעש חזק.
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב כקשורה זה ניקוי אזניים יסודי לילה לפני. אבל זה גם משהו שאני עושה כל כמה ימים ואף פעם לא היה לי דימום.
יש לי מספר שאלות:
ממה זה עלול להיגרם? האם זה מסוכן?
בהנחה ולא יהיו יותר דימומים זה אומר שזה בעיה נקודתית ולא צריך יותר לדאוג?
שאלה נוספת, קבעתי תור לרופא אא"ג ליתר בטחון לעוד 4 ימים (לא הצלחתי לקבוע מוקדם יותר), האם זה זמן סביר או שעדיף ללכת לרופא משפחה לצורך התייעצות?
מה לעשות או לא לעשות בימים האלה לפני שאני מתייעץ עם רופא? יש איזשהם פעולות מונעות שכדאי לעשות? (תרופות סבתא למיניהם) בכדי למנוע דלקת? בהנחה ויש בכלל חשש לזה לאור מה שתיארתי.
תודה מראש,
ויקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מאוזן ימין בלילה - תגובה
ד''ר רועי הוד17/09/2013סביר להניח שפצעת את עצמך בניקוי, לרב מפסיק לבד, אם לא פנה לבדיקת א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לגבי דימום באוזן ימין
אהובה17/06/2015באותו נושא והמשך להסבר..האם זה יכול להיות קשור לטיסה והאם זה מסוכן בטיסה..לאחר הדימום? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בסדר
ויקטור17/06/2015הלכתי לרופא, הכל היה בסדר
הייתה שריטה בתוך האוזן, כנראה ניקיתי באופן קצת גס
לא היה זכור לי משהו כזה, אבל כנראה העור שם היה עדין יותר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה של משהו תקוע בגרון ריח לא נעיליאור12/09/2013
לפני כמה חודשים הרגשתי שתקוע לי משהו בגרון שלא יוצא ויש לזה מין טעם \ריח לא נעים אחרי כמה זמן יצא לי חתיכה מאוד לא נעימה
עכשיו זה חזר שוב ואני כבר שבוע מנסה להוציא את זה ולא מצליח ואני כל הזמן מרגיש ריח לא נעים בפה איך נפתרים מזה ?
מה יכול להיות הבעיה ?
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה של משהו תקוע בגרון ריח לא נעי - תגובה
ד''ר רועי הוד17/09/2013יכול להיות ומדובר בלכלך בתוך השקדים (טונסילוליט), ניתן למשוך אותו או לשטוף אותו בלחץ, פנה לרופא אא.ג אם לא חולף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גרון חוזרתליאב12/09/2013
לפני יומיים סיימתי טיפול אנטיביוטי (רוקסו) של 10 ימים כתוצאה מחיידק בגרון .
היום הגיע גם לביתי משטח חיובי והתחלנו טיפול אנטיביוטי .
החל מדעות הצהריים אני מרגישה שוב כאב גרון ומעט עלייה בחום .
1. האם יכול להיות שכבר נדבקתי ממנה שוב?
2. האם במידה ואעשה משטח גרון עצמאי (הכל סגור בגלל כיפור) ויצא חיובי עלי לחזור לקחת אנטיביוטיקה, יש לי בבית רפאפן 500מג.
אשמח לקל תשובה רופאת המשפחה זמינה רק ביום ראשון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון חוזרת - תגובה
ד''ר רועי הוד17/09/2013קשה לי לענות ללא בדיקה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתה של הטראגוסעינת12/09/2013
בשל הכנסת עגיל בצורה רשלנית נוצרה ציסטה ובוצעה כריתה של הטרגוס , איזהמומחה רצוי שיבדוק אותי ויקבע אחוזי נכות לגבי עיוות הצורה של האוזן ? א.א.ג. מכון שמיעה ודיבור או כירורגיה פלסטית ?
אודה לתשובתכם בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתה של הטראגוס - תגובה
ד''ר רועי הוד17/09/2013מי שקובע נכות למיטב ידיעתי זה רופא של ביטוח לאומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנטון - צפצופים באזנייםאחת11/09/2013
בעלי כבן 60 לאחרונה כל יום וכל היום שומע צפצופים באזניים בעיקר באוזן אחד. איך אפשר להתפטר מיזה? מה הסיבה? גם תוצאת בדיקת השמיעה - ירודה, אך הוא לא במצב שזקוק למכשיר שמיעה. תודה על העזרה. חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטון - צפצופים באזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד17/09/2013קשה להיפתר מטנטון, חשוב לבדוק אם יש ירידה בשמיעה ומה סוגה ובמדית הצורך לשקם שמיעה ע"י מכשיר, זה יכול לשפר את הטנטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תרסיס לאף סטרונאזג'11/09/2013
שלום רב,
אני סובל כבר שנים על גבי שנים מנזלת/ליחה כרוניים. הייתי אצל רופאים רבים, ועשיתי בדיקות אלרגיה- אין לי אלרגיה. הרופא האחרון אמר שמדובר בסטייה קלה במערות האף. ההפרשה היא כמעט בלתי פוסקת, מאחורי האף ולכיוון הגרון.
הרופא האחרון רשם לי תרסיס לאף סטרונאז. אני חושש להשתמש בו כי הבנתי שמדובר בתכשיר עם סטרואידים.
האם השימוש בספריי סטרואידי שכזה הוא מסוכן?
כמה חומר סטרואידי נקלט בגוף בשימוש בספריי לאף?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תרסיס לאף סטרונאז - תגובה
ד''ר רועי הוד17/09/2013כמות החומר שנספגת היא 0.0001%. ברב החולים אינו מסוכן, עלול לגרום ליובש מקומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשת רוק מוגברתלין10/09/2013
היי לאחרונה יש לי הפרשת רוק מוגברת.
אציין כי זה התחיל כאשר גיליתי שיש לי אפטה מכאיבה בקצה הלשון.
כמו כן, יש לי הרגל גרוע מאוד של נשיכת השפתיים מבפנים ומבחוץ.
יכול להיות שזה קשור להפרשת הרוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשת רוק מוגברת - תגובה
ד''ר רועי הוד17/09/2013לא חושב שקשור, ממליץ בדיקה, סיבות יכולות להיות רבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ ואטימות באוזנייםג'נט גלנטי10/09/2013
שלום רב,
כבר קרוב לשנה אני מרגישה לחץ ואטימות באוזניים ובעת דיבור ישנו מעיין הד .
פניתי לרופאת א.א.ג שביצעה בדיקה של האף עם סיב אופטי ויצא תקין .
לאחר בדיקה במכון שמיעה נמצא לחץ שלילי באוזן ימין .
לרופאה לא היתה אבחנה מדויקת למה נגרם הלחץ והאטימות .
קיבלתי כדורים ותרסיס לאף .
יש לציין ששנים סבלתי מסינוסיטיס ( עכשיו פחות , אבל עדיין סובלת מנזלת בעונות מעבר)
יש לי בעיה של אי יכולת לנשום טוב דרך האף ( כנראה עקב עצמות עקומות באף - אבל לא בטוח )
אני בספק אם הטיפול יעזור מאחר והשתמשתי בתרסיס בעבר כמה פעמים שלא עזר.
האם ייתכן קשר בין האי יכולת לנשום מהאף לבין האטימות באוזניים ?
תודה
ג'נט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ ואטימות באוזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד17/09/2013יכול להיות קשר מכיוון שאם אין ניקוז תקין של האוזן לאף יכול להיווצר נוזל שלא מתנקז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באוזניים כבר במשך שנה שלמהשירה09/09/2013
אני בת 20 , ומשך שנה שלמה אני סובלת מאטימות וכאבים באוזניים.
זה התחיל כאשר הצטננתי והיה לי גודש באוזניים ומאז ההרגשה לא חלפה.
יותר באוזן שמאל. ההרגשה היא שהאוזניים שלי אטומות ויש לי צורך כל הזמן לקנח את האף, וגם אם אני מקנחת בחוזקה או מפמפמת זה לא עוזר האוזניין עדיין אטומות.
באוזן שמאל זה יותר חזק היא הרבה יותר אטומה.מרגישה את זה כל יום , ובעיקר בבוקר. פניתי למספר רופאים וגם לייעוץ ועשיתי המון בדיקות לא נמצא אצלי כלום גם לא נוזלים.נתנו לי כמה טיפולים עם טיפות אלרגיות וכדורים לגודש באוזניים אך שום דבר לא עזר.
הדבר היחיד שנמצא בבדיקת זה שהירידה טיפה יותר חלשה באוזן שמאל מאשר בימין אבל זה עדיין בטווח תקין.
בחודשים האחרונים יש לי גם כאבי ראש מעל האף ובצדדים אך עשיתי צילום לאף וזה לא סינוסיטיס.
אני ממש מיואשת , והשאלה שלי מה ניתן לעשות במצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לבעיה באוזניים במשך שנה שלמה
שירה09/09/2013האם גם שיני בינה עלולות לגרום לבעיה כזו?
כי עדיין לא עקרו לי את השיני בינה , אך אני כבר צריכה לעקור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבעיה באוזניים במשך שנה שלמה - תגובה
ד''ר רועי הוד09/09/2013קשה לי לענות ללא בדיקה, יכולות להיות סיבות רבות לתלונותיך ולכן יש צורך בבדיקה טובה ולפעמים בבדיקות עזר נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקד נפוחצח08/09/2013
שלום רב,
לפני כמעט שנתיים אשפזתי באאג עקב זיהום חריף, לאחר החלמה מהזיהום החלו להתנפח מספר רב של בלוטות במפשעה, בטן ומרכז הרעש בצוואר.
עברתי בירורים דחופים אצל זיהומולוג ואאג - ללא שום ממצא.
בהמלצת המטולוג הוחלט לעשות ביופסיה כריתה אצל אאג - יצאה תגובתית, אאג ביקש להעביר את הביופסיה לחוות דעת נוספת - אותה תשובה.
התבקשתי לחזור על הביופסיה אך לבסוף ההמטולוג קיבל את המלצת אאג להמתין חצי שנה. במאי השנה חזרתי להמטולוג, מכוון שהבלוטות יצא זהות לבדיקה האחרונה ע"י US נאמר לי שייתכן שאין להגדלה שום משמעות(כל הגדלים בצורה שמורה)
בכל מקרה הוחלט לחזור על הבדיקות לאחר המתנה נוספת של חצי שנה.
השאלה שלי היא - הייתה לי דלקות גרון פשוטה: עברו כבר 4 שבועות והשקד הימני עדיין נפוח(לפני חן הוא לא היה) מרגיש מציין ללא ירידה במשקל או כל תלונה שהיא..
האם אני יכול להמתין עד נובמבר בהנחה שלא תהיה כל תלונה, או שצריך להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד נפוח - תגובה
ד''ר רועי הוד09/09/2013חושב שכדאי להבדק, צריך לראות מה גודל השקד ומה מרקמו, האם הבלוטות בצוואר נפוחות וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לעזרה- כאבי אוזניים חזקיםarthur06/09/2013
שלום רב,
כבר קצת יותר משבוע, הנני סובל מכאבי ראש, בליווי כאב אוזניים וכן כאב גרון.
תחילה היתי אצל רופאת משפחה, ששלחה אותי לעשות משטח גרון - התקבלה תוצאה שלילית. כלומר היא אמרה, מדובר כאן בוירוס וזה אמור לעבור מעצמו תוך מס' ימים.
אחרי מס' ימים ללא שיפור ניכר , הלכתי לרופא אף אוזן גרון, הוא אמר שהוא רואה הרבה נוזלים באוזניים שזה כנראה המקור לכאבים והוא נתן לי לקחת למשך שבוע ימים:
קלארינז רפטאבס.
שאלה שלי, מה אתם חושבים על זה..כי גם אחרי 4 ימים שאני נוטל את הכדורים הנ"ל, מרגיש כאבי אוזניים חזקים.
האם זה נורמלי שאני נמצא במצב כזה כבר כל כך הרבה ימים בלי הרבה שיפור והאם ניתן להוסיף עוד טיפול שיכול לעזור.
(האם יש התנגשות תרופתית של אקמול עם הכדור הנ"ל?)
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול קיבלת ?
רותי16/09/2013מה עשית לבסוף? אני סובלת מכאבים חזקים כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול קיבלת ? - תגובה
ד''ר רועי הוד17/09/2013קשה לי לענות ללא בדיקה, אולי יש מקור אחר לכאב ולא הנוזלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת קונכיות ואיכות האווירדוד03/09/2013
שלום,
לפני כחצי שנה עברתי ניתוח ליישור מחיצה וכריתת קונכיות, עקב קשיי נשימה.
שאלתי היא האם כריתת הקונכיות פוגעת באיכות האוויר שנכנס לגוף?
האם יש סיבה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת קונכיות ואיכות האוויר - תגובה
ד''ר רועי הוד03/09/2013אין סיבה לחשוש, שאר רירית האף מבצעת את העבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה בגרוןלילי02/09/2013
שלום רב. אני סובלת מנזלת אחורית מסינוסיטיס כרוני (+ פוליפ בצד אחד של האף). כל בוקר ליחה מרובה בגרון.
משתמשת באבאמיס שעזר קצת בעבר וכעת אין ממש השפעה.
הגרון מאד מגורה מהליחה וכבר התחילו להתקע לי חתיכות אוכל.
אתמול הסתכלתי בגרון עם פנס ושמתי לב שהחלק האחרון של הלשון ממש לבן. (אין גירוד או משהו) האם זה נגרם בגלל הליחה? האם יש לשפשף את הלשון ועם מה?
בנוסף האם מומלץ לעשות שטיפות במי מלח, אן שזה מגרה את הגרון יותר? מה לגבי סודה לשתיה, האם עוזר?
תודה רבה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה בגרון - תגובה
ד''ר רועי הוד02/09/2013הליחה סביר להניח מגיעה מהאף, הלובן על הלשון יכול להיות פטריה או יובש. פנה לרופא א.א.ג לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא עמידות לאנטיביוטיקהאנונימית02/09/2013
לרופא בוקר טוב
אני סובלת מדלקת אוזן תיכונה בשמאל
ועכשיו אוזן ימין התחילה גם לכאוב לי
אני התחלתי טיפול אנטיביוטי באוגמנטין
לשבוע
עד כה קיבלתי אוגמנטין לשבוע ולא עזר
כמו כן קיבלתי ציפרו ולא עזר גם לשבוע
וגם קיבלתי בנוסף אזניל וגם לא עזר
לקחתי 5 ימים אזניל
עכשיו אני שוב על אוגמנטין פעמיים ביום
10 מ"ל
בערב החג אני מסיימת את הטיפול
בנתיים אני לא מרגישה שום הקלה
בכאבים באוזניים
האם נוצרה עמידות לטיפול?
אחרי שקיבלתי כל כך הרבה אנטיביוטיקה
והן לא עזרו לי כלל?
האם לפנות למיון?
תודה רבה
נב
מתי אמורים להרגיש הקלה בכאבים
שלוקחים אנטיביוטיקה?
אני לוקחת מיום חמישי
כמו כן אני שמה טיפות
סילוקסןדזורן
ונגד כאבים שמה אוטידין
וגם לא עוזר
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופא עמידות לאנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר רועי הוד02/09/2013קשה לי לענוות ללא בדיקה, או שיש דלקת עמידה לטיפולים שקיבלת, או שהטיפול לא מתאים או שהבעיה אחרת. פני לבדיקת א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)