מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינון חוזרמיכל21/10/2013
שלום, לפני שבוע סיימתי צינון של 4 ימים. היום לאחר שבוע מרגע סיום הצינון אני שוב מצוננת. האם זה ייתכן שאהיה מצוננת פעמיים בהפרש של שבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון חוזר - תגובה
ד''ר רועי הוד22/10/2013כן יכול להיות ומדובר במחלה ויראלית שעלולה להמשך גם מספר שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות באוזנייםsakura20/10/2013
הי,
אני בת 30, וסובלת מפטריות כרוניות בשתי האוזניים- מנסה לטפל בהן כבר כשלושה חודשים עם אגיסטן אך זה לא עזר. רופא האוזניים אומר שיש לי קנדידה. מה אפשר לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות באוזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד21/10/2013לפעמים יש צורך בטיפול סיסטמי כמו כדורים נוגדי פטרת בנוסף לטיפול המקומי. כמו כן, חשוב לשמור על אוזן יבשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בגרון סיבהבוקי19/10/2013
בן 50 מאובחן בפיברומיאלגיה,אוסטופרויאזיס,מעי רגיז,טריגר פוינט שרירי לעיסה.
כמו כן כאבי חזה שלא אובחנו נשלל קרדיאולגי רופא ראות. השערה פיברו לא חד משמעית.
במשך שנה כאבי גרון עם משטחים תקינים ,לעיתים קושי בבליעה. ליחה רוב היום ,הרגשה לא נעימה במיתרים בעת,עליה בקול בעבר אמרו יבלות בקורת אחרונה נשלל יבלות
ללא תופעות של רפלקס או צריבה בושט.
שאלות אשמח אם תענו על כל אחת בנפרד:
מה יכול להיות הגורם לתופעות שתיארתי?
מספר פעמים כולל אבחון אחרון אמרו מחיצות אף צרות מה זה אומר והאם מחייב המשך מעקב בעתיד?
בקורת אחרונה אבחנה מיצי קיבה עולים איני סובל מצרבות או רפלוקס אז על סמך מה ניתן לקבוע בבדיקה אנדוסקופית שזה זה.ומה הקשר בין זה לתופעות שתיארתי?
בקורת אחרונה עם החדרת סיב אופטי לאחר הביקורת צריבה בגרון ובמעיים לא בושט האם אנדו מוחדר עד לושט הוא רק באף האם. יכול לגרום נזק בושט?
אשמח עם תענו באופן אובייקטיבי ללא קשר לאבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בגרון סיבה - תגובה
ד''ר רועי הוד21/10/2013קשה לי לענות ללא בדיקה. תלונותיך יכולות להיות מוסברות ע"י מחלת הבסיס שלך או באמת ע"י עליה של מיצי קיבה לגרון שגורמת לכאב גרון ללא הרגשת צרבת. ממליץ על בדיקת א.א.ג מקיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרון שלא עובריםדר אלפרן18/10/2013
לפני כשבועיים התחילו לי כאבי גרון לקחתי מוקסיפן למשך שבוע .הכאבים חלפו לאחר יום אבל חזרו יומיים אחרי הפסקת המוקסיפן.רופא המשפחה נתן לי זינט לחמישה ימים ושוב פעם אותה תופעה .כאבים חלפו אחרי יממה וחזרו יומיים לאחר הפסקת הזינט.
בנתיים נעשו לי בדיקות דם ,ללא ממצאים של דלקת.אך נמצא לי IGG ל EBV
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי כאבי גרון שלא עוברים:
שירלי20/10/2013אני לא רופאה אבל יכולה להגיד מהידוע לי שהנוגדנים שמצאו אצלך כנראה מעידים על זה שהיתה לך בעבר מחלת הנשיקה או נגזרת שלה ואולי זו הסיבה לכאבי הגרון ואולי הסיבה היא דלקת גרון אחרת.
מניחה שמנהלי הפורום יסבירו לך טוב יותר.
בכל אופן, יש תוספים פרוביוטיים יעודיים לטיפול ולמניעת דלקות גרון כמו הביו בליס. את יכולה להתייעץ עם נטורופת או עם יועץ בפארם ואולי זה יכול להקל עלייך הפעם ואולי גם לחסוך את הדלקת הבאה.
במקביל, אם את חושבת שהאנטי' לא מקילה, אולי היא לא מתאימה, אולי הכאבים נובעים מוירוס ולא מחיידק, כדאי שתתייעצי עם הרופא שלך אבל חשוב שלא תפסיקי ליטול אותה בלי אישורו.
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גרון שלא עוברים - תגובה
ד''ר רועי הוד21/10/2013IGG לוירוס שציינת אומר שכבר נדבקת מתישהו בוירוס. בלי קשר, או שמדובר בוירוס אחר ורק הזמן יעשה את שלו, או שיש חיידק שלא מגיב לטיפול. אם ממשיך, הייתי מבצע ספירת דם ובדיקת תפקודי כבד. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בשמיעה ותוצאות MRIרותי17/10/2013
שלום לכם
רופא א.א.ג שלח אותי לבדיקת שמיעה.
בבדיקה אובחנה ירידה של 40 דצב עד 50 דצב'
הומלץ לי על מכשיר שמיעה B.T.E. , I.T..C
הרופא שלח אותי לצילום mri של מוח וגזע המוח והאוזניים
התקבלה תשובה: "הרחבה של vestibular aqueduct משני הצדדים ברוחב 2 מ"מ".
האם יש קשר בין התשובה לליקוי שמיעה?
תודה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה ותוצאות MRI - תגובה
ד''ר רועי הוד21/10/2013קשה לומר, בדר"כ מערך של 1.5-2 מ"מ ומעלה זה נחשב מורחב ואז עלול להגרם מצב של ירידה בשמיעה, פרוגרסיבי או לא. בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפנייה
רותי21/10/2013שלום לך
אני בת 48.
ומאד קשה לי לשמוע כשמדברים איתי ויש רעש רקע. אני לא שומעת. הרגשה של חוסר אונים.
הבעיה באוזן שמאל
מכשיר שמיעה יעזור?
וכיצד קורה שיש הרחבה? בעקבות חבלה ראו משהו,דומה?
אשמח לחוו"ד
תודה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפנייה - תגובה
ד''ר רועי הוד22/10/2013מכשיר שמיעה יכול לעזור. כמובן שעדיף לראות את כל הבדיקות ולבדוק אותך לפני שמחליטים. הרחבה היא לרב גנטית, עם השנים חבלות ראש יכולות להחמיר את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
רותי23/10/2013שלום
תודה על התשובה
אכן היתה לי חבלת ראש לפני מספר שנים.
דימום קל במוח
תודה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרוית16/10/2013
שלום ד״ר. אני בת 35 ובריאה בדרך כלל. אני שומרת על שגרת אימונים הכוללת רכיבת אופניים פעם פעמיים בשבוע וריצה שלוש פעמים בשבוע כשאני שומעת מוסיקה בכל הפעמים הנ״ל. ביום שני האחרון יצאתי לריצה מחוברת כרגיל לאוזניות וכשחזרתי נותרתי עם צליל בלתי פוסק באוזן. בבדיקת רופא אף אוזן גרון למחרת נראה כי אין שעווה וכי הבדיקה תקינה. היום הייתי בבדיקת שמיעה שאמרה כי בגדול הכל תקין למעט התדר שהוא השכיח ביותר לחשיפה למוסיקה. ישנו ככל הנראה נזק קל כתוצאה מהחשיפה המתמשכת למוסיקה. המליצה לי על הורדת עוצמת המוסיקה אך שוב טענה שבגדול השמיעה תקינה. שאלתי היא, האם הצליל הבלתי פוסק ייעלם? האם זה עניין הפיך? אני עושה הכל על מנת לתפקד כרגיל אך זה בלתי נסבל.
בבקשה עזרתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד''ר רועי הוד21/10/2013לרב המוח לומד לחיות עם הצליל ולכן סבירות גבוהה שיעלם. הבירור חשוב, בדיקת שמיעה ו-ABR כהתחלה, בהמשך ניתן לשקול בדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור התוףאני16/10/2013
שלום רב, רציתי לדעת 1-איך ניתן לשמור על עור התוף? ה2-אם הסרת שעווה באוזן יכולה לגרום לקריעת עור התוף (ע"י רופא, עם מלקחיים קטנים). 3-האם הכנסת אטם נגד ראש לאוזן שמגיע לתעלת השמע יכול לגרום לקרע בעור התוף? 4-אם גירדתי בתוך האוזן זה יכול לגרום לקרע? 5-אם חס וחלילה קורה קרע כזה האם יש דרך לטפל בנושא או שבוודאות יש פגיעה בשמיעה? תודה, שואלת בגלל שמיעה באוזן אחת בשל נאורומה אקוסטית. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור התוף - תגובה
ד''ר רועי הוד21/10/20131. לשמור עור תוף, לא להתעסק עם מקל אוזניים וכו. 2. הסרת שעווה תאורתית, יכולה לפגוע בעור תוף אם מתבצע ניקוי עמוק ולא זהיר.3.אטם לרב לא יגרום לבעיה. 4. אם גירדת עם מקל, יכול להגרם חור. 5. אם יש חור קטן, לרב יסגר לבד, אם חור גדול, ניתן לסגור בניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים באוזניים וירידה בשמיעהדני12/10/2013
ד"ר שלום!
בני בן שנה וחצי. רוב הזמן עם גודש באף. בבדיקת אא"ג עם נוזלים באוזניים. כמו כן ישנה ירידה בשמיעה. הרופא המליץ על ניתוח כפתורים. שקד שלישי אינו מוגדל. יש לציין שלא היו הרבה דלקות אוזניים.
אני אלרגי לאבק. האם יש סיכוי שהנוזלים באוזניים הם כתוצאה מאלרגייה לאבק אצל בני? האם ניתן לאבחן בגיל כזה? ואם במידה וכן יש אלרגיה - האם ניתן לטפל תרופתית בגיל כזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים באוזניים וירידה בשמיעה - תגובה
ד''ר רועי הוד13/10/2013סביר להניח שקשור למבנה האוז והניקוז הלא מפתוח בגיל הזה, אני בספק אם לילד יש כבר אלרגה לאבק. אם יש ירידה משמעותית בשמיעה יש מקום לכפתור, אם לא ניתן להמתין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ליישור מחיצת האףליאור מור12/10/2013
שלום,
רופא אא"ג איבחן אצלי סטייה במחיצת האף ואמר כי הפיתרון לבעיה זו הוא ניתוח ליישור המחיצה. בגלל הסטייה, אני נשמעת מצוננת באופן תמידי, כאילו אני "מדברת מהאף" (כמו ברווז). האם הניתוח יפתור בעיה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ליישור מחיצת האף - תגובה
ד''ר רועי הוד13/10/2013לא יודע להגיד ללא בדיקה, יכול להיות וישנה עוד בעיה בנוסף למחיצה הסוטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה מראשיעל11/10/2013
בעקבות כולסטאטומה חוזרת אני אמורה לעבור שוב ניתוח והרופאת אאג רשמה "בנוסף יש צניכה של המח לאוזן דרך חסר של 7 ממ בטגמן טימפני". סתם להבנה מה זה אומר? האם יש סיכון בצניכה של המח? תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מראש - תגובה
ד''ר רועי הוד13/10/2013זה אומר שמבחינה ניתוחית יש צורך להתבונן טוב עם ההדמיה שביצעת לפני הניתוח ולהתכונן טוב כך שלא יגרמו בעיות וסיבוכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף סתוםאלונה10/10/2013
היי לפני שבועיים קיבלתי מרופא אף אוזן גרון טיפות לאף ניזוקורט עכב אף סתום ואחרי בדיקה שנעשתה על ידי הרופא נמצא גודש ... אני כבר שבועיים עם הטיפול וביומיים האחרונים בזמן שאני מקנחת יוצא לי דם מהאף, האם זה נורמלי ??? קיבלתי טיפול לחודש בניזוקורט , מה הסיבה שיש לי דם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום - תגובה
ד''ר רועי הוד13/10/2013יכול להיותצ כתוצאה מיובש של רירית האף או מקינוח מוגבר נפתח כלי דם כלשהו שגרם לדימום, אם ממשיך פני לבדיקה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקד שלישי במבוגריםאחת10/10/2013
הרופא אף אוזן גרון שלי גילה אצלי שקד שלישי. אני בת 33. מה גורם לתופעה הזאת להופיע אצל מבוגרים? מה הסיכוי של השקד השלישי להיות סרטני? האם יש צילום שמוודא שאכן האבחנה של השקד השלישי נכונה, והאם יש טיפול שיכול לעזור מלבד ניתוח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שלישי במבוגרים - תגובה
ד''ר רועי הוד13/10/2013במבוגר בדר"כ אין שקד שלישי, הבדיקה הטובה ביותר היא להתבונן עם סיב אופטי. במידה וקיים יש עדיפות להוציאו ולשלוח לבדיקה פתולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה?קרן10/10/2013
בקצרה- אני בת 29, לפני כמה חודשים עשיתי הליקס שזה עגיל בסחוס, נוצרה לי דלקת שטופלה ע"י האנטיביוטיקה המיועדת למצב ( אזור הסחוס היה מאוד אדום נפוח וחם). הלכתי לרופא לביקורת כיוון שיש לי מדי פעם גלי חום נורא חזקים באזור הנ"ל וכל האוזן אדומה. הרופא אמר שאין לי דלקת
מה יכולה להיות הסיבה לאוזן חמה ואדומה באזור הסחוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה? - תגובה
ד''ר רועי הוד13/10/2013יכול להיות דלקת מקומית כוצאה מהעגיל, אם חוזר על עצמו כדאי להבדק ולשקול את הוצאת העגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת העגיל הוצאתי כבר מלפני כמה חודשי
קרן13/10/2013ונבדקתי ע"י רופא אא"ג שטען שאין לי דלקת. יש לציין שאם אני נוגעת באוזן שבה לא היה לי עגיל היא גם הופכת מיד לאדומה. אם כך האם זו סתם רגישות שהייתה לי לפני? או שמא זה מצביעה על זרימת דם .. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת העגיל הוצאתי כבר מלפני כמה חודשי - תגובה
ד''ר רועי הוד14/10/2013אם כך, קשה לי לענות ללא בדיקה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיטוש קבועגיא08/10/2013
בחודשים האחרונים יש לי עיטוש או שניים בכל יום : דרך מי אפשר לעבור בדיקת אלרגיה (רופא משפחה או מומחה מיוחד לזה) בנוסף אני חש שהמערכת החיסונית שלי נחלשה ויותר קל לי לחטוף שפעות מבעבר : הסיבה היחידה שעולה בדעתי היא שהייתה לי עד לפני כמה חודשים בחורה אנגליה מלונדון שבכל ביקור "דאגה" להדביק אותי בשפעת (5-6 מקרים לאורך שנתיים ) כל חודשיים - שלושה היא היתה חולה מנוזלת מתעטשת וכו האם יתכן שהיא "הבריגה" לי איזה וירוס שפעת לסיסטם ? ואם זה יתכן - אילו בדיקות עלי לעבור לשם איתור וטיפול בשורש התופעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיטוש קבוע - תגובה
ד''ר רועי הוד08/10/2013הייתי מתחיל אצל רופא משפחה, מבצע בדיקות דם ומבקש הפניה במידת הצורך למומחה לאלרגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד חיצוני באףמאי08/10/2013
שלום, כבר כמה ימים שמגרד לי באף-בצידו החיצוני. האם זו בעיה מוכרת הקשורה לתחום אף אוזן גרון, או אולי משהו שמעיד על בעיה בעור? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד חיצוני באף - תגובה
ד''ר רועי הוד08/10/2013סבירות גבוהה לבעית עור אך קשה לי לענות ללא בדיקה, אם ממשיך פני לרופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)