שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    פרי
    03/02/2008

שלום אני שוקלת 60 קילו ואני רוצה להוריד בטן וישבן הבעיה שיש לי מחלת שריר והרופא אוסר עלי לעשות כושר גופני איך אני יכולה להוריד משקל בלי כושר גופני העם תוכלו לרשום לי פה איזה שהו תפריט שיכול להוריד לי מהמשקל שאני לא רוצה אני רוצה לרדת במשקל ולא יודעת איך לעשות את זה אשמח לקבל תשובה המון תודה פרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לפרי

רוני גוטליב
    04/02/2008

קשה לי לרשום לך תפריט . תזונה היא לא תפריט חד פעמי, הוא לא "מרשם" אלא אורח חיים שצריך לסגל.
    אני אתן לך מעט טיפים, אך מאחר ואני לא מכירה אותך, את סגנון החיים שלך, ואת האהבות שלך באוכל, אם תרצי פירוט מדוייק יותר, אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית שלך בקופת החולים ולהתייעץ איתה במפגשים ובמעקב.

הקפידי לאכול 3 ארוחות גדולות ביום, ו 3 קטנות.(פרי,יוגורט, קורנפלקס למיניו, חטיף דגנים)- (חובה)
    הקפידי לאכול מוצרים לא מטוגנים ולא מעובדים. הכיני אוכל טרי ומגוון מדי יום.
    אכלי 9 מנות כל יום של פירות וירקות. הם משביעים ומסייעים למערכת העיכול בפעולתה.
    הקפידי לאכול מזונות מחיטה מלאה, או מדגן מלא.
    בחרי חלבונים דלי שומן (עוף או דג במקום בשר אדום או שניצל מטוגן).
    הרבי בשתיית מיים. המעיטי בשתיה מתוקה (מיצים למיניהם).
    לחם לא משמין. אכלי לחם מחיטה מלאה, 2-3 פרוסות בארוחה במקום ארוחה חמה בערב, או בבוקר.
    הפחיתי בסוכרים פשוטים. העדיפי פחמימות מלאות והמנעי מסוכר לבן.
    הרבי במוצרי חלב, הם מסייעם לבניית העצמות ומסייעם בירידה במשקל.
    הפחיתי חטיפים מתועשים ומלוחים. הגדירי לעצמך כל יום שמותר לך ממתק אחד כרצונך.
    יש עוד המון טיפים. לא אאריך כעת בכולם.
    בהצלחה,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו