מתה להוריד ולא מצליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתה להוריד ולא מצליחה
    כ.
    05/02/2008

שלום לכולן, אני נמצאת באותו סרט קבוע, מתחילה דיאטה, נשברת אחרי שבועיים, לא מתאוששת מזה בשבוע של זלילה וחוזרת על עצמי. מה אני עוד יכולה לעשות כדי לגייס את כוח הרצון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתה להוריד ולא מצליחה

הוספת תגובה

• לכ.

רוני גוטליב
    07/02/2008

מה שאת צריכה לעשות, זה להפסיק את הדיאטה.
    היום כבר ידוע שדיאטה, איננה מרזה. השעינוי צריך להיות בהרגלים ובמחשבה.
    אם תחליטי שאת לא בדיאטה, אלא רק מנסה לאכול בריא יותר, כדי לחזק את הבריאות, לשמור על עור גופך, לחזק את עצמותיך- תוכלי לדגול בתזונה נבונה לאורך זמן. רק מתהליך כזה, אמיתי ואיטי- תבוא הרזייה אמיתית ובטוחה.
    תמיכה רציפה של דיאטנית בקופת החולים תוכל לסייע לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדה במשקל ללא דיאטה !!

שמואל הכטמן
    10/02/2008

אני הורדתי 15 ק"ג ב-10 חודשים בקלות ללא דיאטה ופעילות ספורטיבית אלא רק ע"י שימוש במוצר טבעי הנקרא FIT אותו לקחתי 45 דקות לפני הארוחה העיקרית. ניתן לקחת יותר מיחידה אחת ליום על מנת לרדת בקצב גבוה יותר. למוצר שהוא טבעי וטעים ישנן תועלות נוספות. ניתן לקרוא על המוצר בקישורית הבאה: http://www.agelisrael.co.il/Default.aspx?tabid=38

תוכלי לפנות אלי לקבלת פרטים נוספים

יום טוב,
    שמוליק
    392923 0507

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו