מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום עינתשבי23/01/2012
אני בן 21 משחק כדורגל באופן מקצועי 5 פעמיים בשבוע, ו3 אימונים בחדר כושר בשבוע.
ב2 האימונים שלי שכוללים רק אימון כדורגל אני לא לוקח תוסף מגנזיום לפני השנה, אבל כשאר אני מבצע 3 פעמיים גם אימון כדורגל של שעה וחצי וגם אימון חדר כושר של שעה אני לוקח כ300 מ"ג תוסף מגנזיום לפני השינה.
התזונה היומית שלי היא בסדר, כמובן שאפשאר לשפר אותה אבל אני אוכל פחות או יותר כמו שצריך,ושותה הרבה.
1.האם המחשבה שלי היא נכונה??זאת אומרת רק כאשר אני עושה 2 אימונים אני לוקח מגנזיום, אבל כאשר אני מבצע אימון אחד ביום אני לא לוקח תוסף.
2.מהמידע שנתתי לך,בהערכה גסה כמה מ"ג מגנזיום אמור לקחת בחור בגיל שלי(אם בכלל) שמתאמן ככה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עינת - תגובה
עינת לב ארי24/01/2012למרות שמדובר בפורום תמיכה בדיאטה ולא פורום ספורט להל"ן תשובתי:
אתה בהחלט עושה בסדר שאתה לוקח את המגנסיום רק לפני ימי אימון עמוסים (2 אימונים).
ההמלצה למגנסיום לכלל האוכלוסיה היא של 400 מ"ג ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)