מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוסף לאוכלא(שם בדוי)11/02/2012
שלום לך
שמי אנה אני בת 24 ואוהבת מאוד להתאמן.
אני מבצע ריצה 5 פעמיים בשבוע בקבוצה גדולה בשעות הערב.
כדי לחטב את הגוף אני מבצעת גם אימון בחדר הכושר, בעיקר תרגילים עם מכונות כח.
מדריך הריצה נתן לנו תפריט מה לאכול ביום יום.
אני משתדלת לאכול את מה שרשום בתפריט אבל אני לא מצליחה ב100 אחוז.
יש מספר אנשים בקבוצה שלוקחים מספר תוספי תזונה, כמו שייק חלבונים וכדורי מגנזיום.
יש לא מעט אנשים בקבוצה שאומרים לי לתסף במגנזיום בגלל שזה יכול לעזור לי בספורט הקשה שאני מבצעת.כמובן שהם לא אנשי מקצוע.
כמו ששמת לב אני מבצעת הרבה מאוד ספורט במשך השבוע.
האם לדעתך אני צריכה לצרוך תוסף כזה?
ואיך תוסף מגנזיום יכול לעזור לי בספורט?
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף לאוכל - תגובה
עינת לב ארי11/02/2012כדי לענות לך צריך נתונים שונים כגון גובה ומשקל ונתונים לגבי מצבך בריאותי: האם יש או אין מחזור? , מה את אוכלת באופן כללי?: האם את מרגישה אנרגטית במהלך אימון או שאת מתעיפת מהר? האם את מתאוששת מהר? האם יש התכווצויות וכאבי שרירים בלילה? האם נמצא חוסר מגנזיום בבדיקות דם? ולבסוף: מה מטרת האימון? האם את מפתחת גוף? האם רוצה לשמור על הקיים? ועוד ועוד שאלות, שאם היית מגיעה לטפול בקליניקה הייתי שואלת אותך ורק לאחר מכן מחליטה איזה תפריט להרכיב לך ואילו תוספי תזונה כדאי לשלב, אם בכלל?
בשורה התחתונה צריך להבין שתזונת ספורט ותזונה בכלל מבוססת על התאמה אישית ולא ניתן לתת המלצות כלליות לצבור ובטח שלא לקחת עיצות ממתאמנים או מדריכי כושר שאינם תזונאים קליניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)