מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון בדיאטה.חן27/03/2012
שלום אני חן 1.65 משקל 67, אני בעבר גם עשיתי דיאטות פעם ירדתי 13 קילו,פעם 17 קילו ולא מזמן גם 6 קילו , השבוע התחלתי דיאטה וירדתי רק חצי קילו זה ממש מעט לשבוע ראשון. והעניין הוא שאני כל היום חושבת על זה ואני רואה את הגוף שלי כשאני ערומה ממש נגעלת מעצמי ואני כל היום עם יסורי מצפון .אני ממשיכה לאכול בריא ולעשות הליכות , אולי בגלל שכבר עשיתי דיאטות בעבר הגוף שלי לא רוצה לרדת במשקל..
סליחה שחרפתי ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון בדיאטה. - תגובה
עינת לב ארי28/03/2012הי חן.
זה בסדר עם החפירות..
מה שאת מתארת הוא תוצאה נפוצה של דיאטות הרזיה:יורדים בגדול , עולים בגדול, יורדים שוב, עולים וכו וכו עד שבפעם הבאה הגוף אומר את דברו: "לא רוצה לרדת!!!!
תפסיקי לשגע אותי!."
זה הגוף, אך במוח שלך את ממש לא מרוצה ממראה גופך ואפילו נגעלת ממנו..
כבר כמה פעמים ירדת ועלית במשקל והגעת למקום שאולי היית מרוצה מהגוף שלך ( לא בטוחה בכך..) . למה? ומה יקרה אם תצליחי להוריד במשקל ותהיי ממש מרוצה מהגוף שלך ולא תגעלי ממנו, האם תשמרי על משקל זה? כנראה שלא.
על כן תשובתי היא:
כי את צריכה טפול מתאים שיבדוק איתך את המרכיב הרגשי ותפיסת הגוף שלך ויסייע בידך סוף סוף, לא לעשות דיאטה אלא לאכול על פי הצרכים של הגוף.רק אז יש סיכוי שתגיעי אל המשקל הטבעי והמתאים למבנה גופך בלי סבל, תסכול ונזק כתוצאה מתנודות קיצוניות המזיקות גם לגוף וגם לנפש.
בהצלחה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)