דיכאון בדיאטה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון בדיאטה.
    חן
    27/03/2012

שלום אני חן 1.65 משקל 67, אני בעבר גם עשיתי דיאטות פעם ירדתי 13 קילו,פעם 17 קילו ולא מזמן גם 6 קילו , השבוע התחלתי דיאטה וירדתי רק חצי קילו זה ממש מעט לשבוע ראשון. והעניין הוא שאני כל היום חושבת על זה ואני רואה את הגוף שלי כשאני ערומה ממש נגעלת מעצמי ואני כל היום עם יסורי מצפון .אני ממשיכה לאכול בריא ולעשות הליכות , אולי בגלל שכבר עשיתי דיאטות בעבר הגוף שלי לא רוצה לרדת במשקל..
    סליחה שחרפתי ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון בדיאטה.

הוספת תגובה

• דיכאון בדיאטה. - תגובה

עינת לב ארי
    28/03/2012

הי חן.
    זה בסדר עם החפירות..
    מה שאת מתארת הוא תוצאה נפוצה של דיאטות הרזיה:יורדים בגדול , עולים בגדול, יורדים שוב, עולים וכו וכו עד שבפעם הבאה הגוף אומר את דברו: "לא רוצה לרדת!!!!
    תפסיקי לשגע אותי!."
    זה הגוף, אך במוח שלך את ממש לא מרוצה ממראה גופך ואפילו נגעלת ממנו..
    כבר כמה פעמים ירדת ועלית במשקל והגעת למקום שאולי היית מרוצה מהגוף שלך ( לא בטוחה בכך..) . למה? ומה יקרה אם תצליחי להוריד במשקל ותהיי ממש מרוצה מהגוף שלך ולא תגעלי ממנו, האם תשמרי על משקל זה? כנראה שלא.
    על כן תשובתי היא:
    כי את צריכה טפול מתאים שיבדוק איתך את המרכיב הרגשי ותפיסת הגוף שלך ויסייע בידך סוף סוף, לא לעשות דיאטה אלא לאכול על פי הצרכים של הגוף.רק אז יש סיכוי שתגיעי אל המשקל הטבעי והמתאים למבנה גופך בלי סבל, תסכול ונזק כתוצאה מתנודות קיצוניות המזיקות גם לגוף וגם לנפש.
    בהצלחה
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו