מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 30חגית02/07/2012
שלום לכן, אני בת 30. גובה 1.68 משקל 76.לפני שנתיים עשיתי דיאטה שבה ירדתי 27 קילו ב-10 חדשים (הייתי ממש אחרי לידה) ואז תוך שנה העליתי כמעט את הכל חזרה.
עכשיו אני תמודה לתפריט כבר ארבעה חודשים וירדתי 12 קילו. אני מרגישה שיותר קשה לי לרדת עכשיו, הירידות קטנות יותר, ולפעמים במשך שבועיים-שלושה אני סובבת סביב אותו משקל. אני מקפידה לשתות מים ועושה 4 פעמים בשבוע הליכות ובכל זאת זה איטי כל כך. ממש לא טוב לי ככה!!! אני אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת מקצועית לגבי התפריט:
בוקר- 2 פרוסות לחם קל, 2 כפות גבינה 5%, כוס קפה (עם סוכרזית, חלז 1%)
ביניים- מעדן דיאט (64 קלוריות), פרי
צהריים- סלט ירקות עשיר עם טונה במים, כפית שמן.
ביניים- 2 פרוסות לחם קל, עם כפית חומוס, כוס קפה
ערב- 2 פרוסות לחם קל, ביצה קשה, כף גבינה לבנה 5%, ירקות, כפית חומוס.
לפעמים לפני השינה לוקחת גלידה דיאט (54 קלוריות)
פעם בשבוע אני מרשה לעצמי בערב להתפנק עם ארוחת ערב עשירה יותר.
אני נמנעת לחלוטין ממתוקים, פיצוחים, מטוגנים, מאפים וכדומה.
אין מזרזרת את התליך הירידה? אני מתכננת עוד הריון שעוד שנה בעזרת השם ואני לא רוצה להיכנס עם עודף משקל להריון הבא (היה לי נורא קשה בהריון הראשון עם עודף משקל כל כך גדול)
תודה רבה
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 30 - תגובה
עינת לב ארי02/07/2012על פי התרשמותי התפריט לא מגוון מספיק ומאוד מונוטוני. יש להכניס עוף, בשר, את הביצה אפשר לטגן לחביתה עם מעט שמן זית, לאכול לחם מחיטה מלאה לא קל ועוד(פני לדיאטנית להרכבת תפריט מתאים יותר). בנוסף, רצוי למדוד היקפים ואחוזי שומן כדי לראות מה השינוי הפנימי בגוף ודרך אגב, קצב הירידה שלך מצוין ולא כדאי לזרז אותו בגלל שכל זירוז יסתיים בדיאטה חריפה שסופה מה שקרה בשנה שעברה: יורדים ומהר עולים . זה סופה של כל דיאטה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)