דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף
    תמרה
    08/08/2012

הי... אני בת 19 וחצי גובה 1.67 משקל 79 אני נורא רוצה לרזות .... ניסיתי כדורי רזין דרך הרופא שהמליץ לי וזה רק הגביר לי את התאבון אני מקטנות אוהבת לאכול .. גם כשאני עושה פה ושם הליכות התאבון שלי רק הולך ומתגבר אני לא מסוגלת לוותר על שוקולד לא מצליח לי ... קוביה שתיים ביום לא בלקסיקון שלי בכלל אני רגילה לחבילות ..... אני בצבא כרגע ואורך החיים שלי איננו מאפשר ספורט בצורה סדירה זה גם ככה לא עוזר אני מדוכאת ואני בולסת בלילה כאילוא ין מחר האוכל הפך להיות תלוי אצלי במצבי רוח אני שמחה אני אוכלת אני עצובה אני אוכלת בכל מצב .....המזל שלי הוא שיש לי חילוף חומרים מאוד מהיר אני באה ממשפחה של רזים פעם רזיתי עשר קילו בחודש .... כי בקושי אכלתי ... אני לא יודעת מה זההה ..מתסכל אותייי העודף שומן שלי מאודדדדדדדדדדד

השאלה שלי היא .... שמעתי על הקפסולות של צמח הקונג'אק שנקרא שובע בתור מומחים אני רוצה לשמוע פעם אחת ולתמיד האם זה באמת עוזר לשבוע או שזה גם פסיכולוגית כמו כל השאר ..... זה עולה מלא כסף ואני לא יודעת אם שווה לי להוציא ....תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף

הוספת תגובה

• דחוףף - תגובה

עינת לב ארי
    09/08/2012

תמרה, ממה שאני מבינה, הבעיה שלך איננה חוסר פעילות גופנית או בעיה של נטיה להשמנה על רקע תורשתי או בעיה בריאותית אחרת הגורמת לך להשמנה כי אם בעייה רגשית.
    את מדוכאת ובולסת בלילה והאוכל תלוי במצבי הרוח שלך. כמו כן קשה לך לשלוט בשוקולד , שהוא כנראה מזון המשמש לוויסות הדכאון ומצב הרוח.
    מה שיעזור לך זה לא עוד כדור כמו הקונג'אק אלא פסיכולוג או דיאטנית המצויה בתחום הטפול הרגשי.
    בהצלחה
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתמרה

מילה
    26/08/2012

היי תמרה אני בת 25 1.68 שוקלת 70 אחרי שירדתי כבר 32 קילו
    את פשוט צריכה לשנות את אורח החיים שלך לאכילה נכונה ומסודרת
    6 ארוחות ביום כל 3 שעות כולל 3 פעמים בשבוע הליכה 50 דקות
    תפריט לדוגמא
    בוקר: 2 פרוסות לחם, פתית פרכיות מה שאוהבת עם 2 כפות גבינה\קוטג'\ביצה\חומוס\גבינה צהובה 5% \טונה \משקה בוקר\אקטימל\
    ביניים: פרי איזה שאת אוהבת
    צהריים:מנת בשר עם פחמימה ושומן למשל: 2 שיפודי עוף\ 2 כנפיים\ 2 פולקע\3 נקניקיות\כבד עוף\
    עם אורז חצי כוס פתיתים, פסטה, עדשים, חומוס מבושל, אפונה, תפוח אדמה 1 ,5-6 מקלות צ'יפס, פירה ,
    ומנת שומן: ממרח חומוס, כף שמנת, כף פסטו, כפית מיונז, כף אבוקדו
    בכל ארוחה תוסיפי לך סלט ירקות
    אחרכך ארוחת 4:, פרי ופחמימה
    ארוחת ערב: פחמימה, מנת חלבון מנת גבינה ושומן
    ארוחת לילה מעדן יוגורט 1.5% עם פרי שתחתכי לך בפנים
    גם 3 קוביות שוקולד מריר זה אפשרי במנת ביניים
    אל תשכחי תמיד ירקות בכל ארוחה
    ואת תראי איך זה יעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתמרה - תגובה

עינת לב ארי
    26/08/2012

מילה , אם כל כך קל אז למה קשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו