מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטתרונה17/12/2012
היום פורסם בכלי התקשורת על ארבעת הילדים שאושפזו בבית חולים עם מזבים רפואיים שונים בשל אי אכילת ירקות. אני תוהה האם כדאי לי להקריא את הכתבה לילדים בני 7-9 שממש לא אוהבים לאכול ירקות וכמעט שלא אוכלים. האם הכתבה יכולה להפחיד אותם? האם כדאי לי לספר להם במילים שלי? אבל אם ארכך מידי את התמונה זה לא ישפיע עליהם כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת - תגובה
עינת לב ארי18/12/2012אני באופן אישי נגד הפחדות. אפשר להסביר לילדים, במילים שלך, את החשיבות של אכילת ירקות ופירות באופן החיובי של השפעתם. כמו כן, על מנת לחנך ילדים לאכול פירות וירקות כדאי לדעת כי:
1. להורים כנותני דוגמא אישית יש חשיבות רבה (אם את/בן זוגך, לא אוכלים כל יום סלט טרי או ירקות מבושלים אי אפשר לצפות שהילדים יאכלו)
2. הגשה קבועה של ירקות ופירות לשולחן האוכל, גורמת לילדים לשתף פעולה ולאכול אותם.
3. המנעות מהכנסת מזון מתועש וריק מערך תזונתי כגון חטיפים, ממתקים, מיצים וקולה , דברי מאפה ועוד , לא תשאיר ברירות בפני הילדים. וכשרעבים אוכלים מה שיש.
4. שיתוף ילדים בחיתוך ירקות ופירות מסייע להם להתידד איתם ומגיס רצון לאכילה.
בהצלחה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)