רוני היקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוני היקרה
    דור
    08/03/2008

לפני כחמישה חודשים הלכתי לדיאטנית והיא עשתה לי תפריט.
    הייתי אוכלת רק מהתפריט ולא עושה ספורט..כנראה שזה מה שעיכב לי את הירידה..
    אחרי שלושה חודשים ירדתי רק ארבע קילו.והתייאשתי...כי חודשיים ממש לא אכלתי שום דבר שלא היה רשום בתפריט..וראיתי שאני בקושי יורדת וזה הוריד לי את כל החשק לדיאטה הזאת.
    היום העלתי את הקילוגרמים האלה.
    אני שוקלת 58 ואני 1.60..
    ועכשיו נרשמתי למכון כושר..כי הבנתי שאם אני רוצה ירידה מהירה במשקל ולשמור על המשקל אני חייבת לעשות כושר.
    קודם כל,כמה פעמים בשבוע את ממליצה לי ללכת למכון?וכמה שעות ביום?

והאם מותר תמיד "לנשנש" ירקות?
    כי הבנתי שפריכיות זה סתם הרבה קלוריות,וזה שווה לקלוריות של פרוסת לחם קל.אז עדיף לאכול לחם קל,נכון?

אודה לך מאוד אם תעני לי על זה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוני היקרה

הוספת תגובה

• כמה פעמים ללכת לחדר כושר

איריס
    11/03/2008

לפחות 3 פעמים בשבוע שבהם הפעילות תהיה בעיקר אירובית בכדי ששריפת קלוריות נוספות והגברת קצב חילוף החומרים יעזור לך בירידה במשקל.
    לגבי הירקות עדיף לא לנשנש ירקות כדי להקטין את נפח הקיבה ,כאשר את מנשנשת אוכל כל הזמן את לא מרגילה את הקיבה לארוחות קבועות ומצומצמות היא נשארת בגודלה הרגיל ואז כשלא יהיה לך ירקות באיזור תצטרכי לאכול דברים אחרים כי תהיי רעבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

רוני גוטליב
    12/03/2008

ממליצה לך ללכת להתאמן בתור התחלה 4 פעמים בשבוע, ולאט לאט, אם מתאפשר לך לעלות ל-5 פעמים. תשתדלי להשתתף בחוגים שמשלבים אירובי ועיצוב.
    מותר לאכול ירקות כמה שרוצים וזה מצויין לנשנש אותם. ככל המרבה, הרי משובח.
    פריכית אחת אמנם לא משמינה, אבל הבעייה איתם היא שכל הזמן רוצים לנשנש עוד והאכילה לא מסתיימת באחד. אז כדאי לשמור או לא להתיחיל איתם בכלל ולהעדיף פרוסת לחם קל, שאותה קל יותר לעצור אחרי אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו