עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    לי
    19/01/2013

שלום
    אני בחורה בת 23 שמנסה המון זמן לרדת במשקל, אני לא מצליחה לבד כבר המון זמן וזה הוביל להפרעות אכילה ושנאה עצמית
    האם מישהי מכירה או ממליצה על קבוצת תמיכה או סדנא שתוכל לעזור לי להפחית במשקל? אני מרגישה שאני הורסת לעצמי את החיים. תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

עינת לב ארי
    20/01/2013

את צריכה לפנות לדיאטנית שמתמחה בטפול בהפרעות אכילה. סדנא להורדת משקל איננה הפתרון כי אם טפול בשורש הבעיה : דימוי גוף , דמוי עצמי וקבלה עצמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה בבקשה

לי
    20/01/2013

אני סובלת מבולמיה, ואף פעם לא ניסיתי לפנות למישהו אני לא יודעת למי לפנות? ניתן לקבל המלצה למומחה באזור שלי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה בבקשה - תגובה

עינת לב ארי
    20/01/2013

היכן את גרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו