מישהו ניסה את הדיאטה של "רז קל"?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו ניסה את הדיאטה של "רז קל"?
    הדס
    31/01/2013

אני שוקלת להתחיל את הדיאטה אבל אני חוששת שזה סתם "חתול בשק" ורציתי לשאול אותכם האם מישהו שמע או התנסה בדיאטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מישהו ניסה את הדיאטה של "רז קל"? - תגובה

עינת לב ארי
    31/01/2013

זה חתול בשק, כמו כל הדיאטות. לא עוזר ללא התאמה אישית ושינוי התנהגות אכילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך את יודעת?

הדס
    31/01/2013

את יכולה להסביר יותר בהרחבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תגובה

הדס
    31/01/2013

גם ללכת לדיאטנית זה לא ממש עוזר לי:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תגובה - תגובה

עינת לב ארי
    31/01/2013

הדס חמודה, דיאטנית לא עוזרת למי שלא רוצה לעזור לעצמו.נראה שאת מחפשת עזרה מבחוץ: רז קל, דיאטנית ועוד. תבדקי למה? מה הבעיה שלך שגורמת לך לעלות במשקל ומדוע את נכשלת שוב ושוב? ואת יודעת מה? נכון, דיאטנית באמת לא יכולה לעזור לכל אחד ואני ממש לא נעלבת ממה שכתבת אפילו גאה בזה כי אני פועלת ממקום צנוע.. . לעומת זאת המפרסמים של מוצרי מזון להרזיה פועלים ממקום לא צנוע: קנו את המוצר שלנו תרזו בקלות..האם כך? רז קל הינו מזון עשיר בסיבים. גם בקווקר ולחם מלא יש הרבה סיבים . מה ההבדל? חוץ מהמחיר? והאם רז קל יכול למנוע התקף זלילה ? או למנוע אכילת חטיפים ושוקולדים או לסייע לנו להתאפק כשבא לנו לאכול משהו טעים , כי הרי אנחנו לא אכולים רק מרעב. לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו