מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישהו ניסה את הדיאטה של "רז קל"?הדס31/01/2013
אני שוקלת להתחיל את הדיאטה אבל אני חוששת שזה סתם "חתול בשק" ורציתי לשאול אותכם האם מישהו שמע או התנסה בדיאטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו ניסה את הדיאטה של "רז קל"? - תגובה
עינת לב ארי31/01/2013זה חתול בשק, כמו כל הדיאטות. לא עוזר ללא התאמה אישית ושינוי התנהגות אכילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך את יודעת?
הדס31/01/2013את יכולה להסביר יותר בהרחבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
הדס31/01/2013גם ללכת לדיאטנית זה לא ממש עוזר לי:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה - תגובה
עינת לב ארי31/01/2013הדס חמודה, דיאטנית לא עוזרת למי שלא רוצה לעזור לעצמו.נראה שאת מחפשת עזרה מבחוץ: רז קל, דיאטנית ועוד. תבדקי למה? מה הבעיה שלך שגורמת לך לעלות במשקל ומדוע את נכשלת שוב ושוב? ואת יודעת מה? נכון, דיאטנית באמת לא יכולה לעזור לכל אחד ואני ממש לא נעלבת ממה שכתבת אפילו גאה בזה כי אני פועלת ממקום צנוע.. . לעומת זאת המפרסמים של מוצרי מזון להרזיה פועלים ממקום לא צנוע: קנו את המוצר שלנו תרזו בקלות..האם כך? רז קל הינו מזון עשיר בסיבים. גם בקווקר ולחם מלא יש הרבה סיבים . מה ההבדל? חוץ מהמחיר? והאם רז קל יכול למנוע התקף זלילה ? או למנוע אכילת חטיפים ושוקולדים או לסייע לנו להתאפק כשבא לנו לאכול משהו טעים , כי הרי אנחנו לא אכולים רק מרעב. לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)