הליכות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכות...
    לילוש
    12/03/2008

שלום! הגובה שלי 1.60+ ושוקלת 66 קילו. אני רוצה לרדת 6 קילו (כדי להגיע למשקל של לפני הלידה), כרגע אני לא עושה דיאטה ספציפית, אבל משתדלת לאכול דברים לא משמינים. התחלתי לעשות הליכות של שעה 5 פעמים בשבוע (מראשון עד חמישי), האם זה ייתן לי תוצאות? או עדיף ספורט אחר? אני רוצה לציין שאני הולכת בקצב מהיר, וחדר כושר זה לא אופציה מבחינתי כרגע (חוסר זמן). האם אני יכולה לרזות מההליכות מהירות כל יום שעה?
    תודה מראש!
    אליאנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכות...

הוספת תגובה

• בודאי

רוני גוטליב
    12/03/2008

אפילו אם לא תשני כלום בתפריט שלך, ועל אחת כמה וכמה אם את משתדלת להמעיט בשומנים וסוכרים, הליכה של שעה 5 פעמים בשסבוע תסייע לך לרדת במשקל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

לילוש
    13/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אליאנה

רוני גוטליב
    13/03/2008

פעילות גופנית מסייעת בירידה במשקל. התמידי בה, נסי לשלבה עם תזונה מגוונת ודלה בשומנים, ותרדי במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו