הפסקתי לעשן ואני לא מפסיקה לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקתי לעשן ואני לא מפסיקה לאכול
    שרון
    06/04/2013

אז נכון שקראתי ושמעתי שזה קורה להרבה אבל לא האמנתיע שזה חקרה גם לי זה הרי לא הגיוני - בפועל העלתי 5 ק"ג !!! ואני בהיסטריה, בערב אני מחליטה מחר דיאטה ובמחר אני אוכלת גלידה ושורקולד, מה שכן התחלתי להתאמן ואני מתאמנת לפחות 4 פעמים בשבוע לפחות שעה וחצי (ריצה אופניים כוח וכו) אבל מה הקטע ? הסיגריות כניראה כיסו משהו שצריך כמויות גדולות של אוכל - רעיונות? כוייונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה קורה

יעל
    10/04/2013

לדעתי מכיוון שהפעולה האורלית חסרה ואוכל מפצה על כך מצוין. כשאני הפסקתי לעשן, פשוט חתכתי לעצמי ירקות (בעיקר גזר) וכל פעם שהרגשתי צורך לאכול הייתי מנשנשת ירקות - גם לא משמינים מזה וגם זה עונה על הצורך, בנוסף גם הייתי שותה משקה אלוורה של סופהרב, הוא מפחית את החשק למתוק וגם נותן אנרגיה (ממש כמו קפה טבעי :)) ההכרזה על מחר דיאטה לא באמת עובדת ודי מיותרת, פשוט תשני הרגלים (זה גם חלק מעניין הפסקת העישון) וגם תדאגי שיהיו לידך נשנושים בריאים בהישג יד (ירקות, חטיפי אנרגיה, פירות יבשים וכו'). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקה אלוורה לא מפחית חשק למתוק

עינת לב ארי
    10/04/2013

לאחר הפסקת עישון עולים במשקל גם אם לא אוכלים מתוק. מתרחשים שינויים כימיים בגוף שגורמים לעליית משקל שמתאזנים בהמשך. הקפידי על פעילות גופנית ואכילה מסודרת ופרגני לעצמך מזון מתוק קטן מידי פעם. אם לא תתקפי בהתקפי זלילה( ששום משקה אלוורה או מזון אחר עוזרים למתן , כי מדובר באכילה רגשית על רקע של חסך וקושי בויסות רגשי) הרי העליה במשקל תבלם ולאט לאט תרדי למשקלך הקודם .
    המחיר הנוכחי והזמני של העליה במשקל הוא התשלום שמשלמים עבור ההמנעות מסגריות וזה ממש שווה.
    כל הכבוד על כוח הרצון!
    עינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסופו של דבר

יעל
    14/04/2013

כל אחד יפעל כפי שנוח לו אבל כמישהי שהפסיקה לעשן (אחרי שנים) אני יכולה לומר ששינויים כימיים או לא לא העליתי גרם אחד (ובאופן מפתיע אפילו רזיתי). ייתכן שזה בגלל משקה האלוורה שהקפדתי לשתות, ייתכן וזה בגלל שבאמת שמרתי על אורח חיים בריא ותזונה נכונה (ולא תאמיני אבל לפעמים גם הרשיתי לעצמי לאכול שוקולד!!) אבל התוצאות מדברות בעד עצמן! ואין חכם כבעל נסיון :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגובה מריחה כמו

עינת לב ארי
    14/04/2013

ניסיון לקדם את משקה האלוורה. אני חוזרת: אין כל ממצאים מחקריים לגבי השפעת המשקה הספציפי הזה על המשקל. אני כדיאטנית קלינית לא ממליצה על משקה זה בשל מחירו ובשל כך שניתן לאכול בריא ולהוריד במשקל גם עם מזונות פשוטים וזולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי את הרכיבים של המשקה

a
    10/05/2013

יקר או לא, עוזר או לא, ברשימת הרכיבים של משקה זה מהחברה הזאת, מופיעים שני כימיקלים מסוכנים- פוטסיום סורבאט וסודיום בנזואט. זה הדבר הראשון שיש לשים לב כשצורך מזון כלשהו.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו