מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירה על המשקלשושנה15/04/2013
שלום, איני מצליחה לשמור על משקלי. אני אוכלת בריא. הרבה בריא. כמויות. למשל כארוחת ביניים אני אוכלת תפוח וכמה שקדים או כמה אגוזים. קורה לי הרבה שאני לוקחת מה שניה ושלישית. זה לא עסק! מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירה על המשקל - תגובה
עינת לב ארי15/04/2013חסרים הרבה נתונים על מנת שאוכל לענות לך:
בת כמה את? כמה את שוקלת? מה גובהך? האם את עוסקת בספורט? מה את אוכלת בארוחות עצמן והאם גם אז את מרגישה צורך לאכול כמויות גדולות? האם את במסגרת כלשהי? ליווי דיאטנית? קבוצה?
למרות כל השאלות, אנסה לתת קצת כיוון: אכילה מהסוג שאת מתארת, בריאה אך בכמויות גדולות, יכולה להעיד על כך ש:א. האוכל איננו מספק מספיק אנרגיה ואיננו מאוזן ועל כן את מרגישה רעב או ב: האוכל איננו מספק מבחינה רגשית ואת מנסה לפצות על החסר בפיצוי על ידי אכילת כמויות גדולות.. כפי שאת מבינה כדאי להפגש עם דיאטנית מקצועית ולבדוק את הדברים לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה בריאה בכמויות
שושנה15/04/2013תודה רבה על תשובתך. אני בת 67. גובהי 1.73 מטר. משקלי 77 ק"ג. איני עוסקת בפעילות גופנית. לעיתים אני הולכת 2-3 ק"מ ביום. ממש לא עיקבי. סובלת מכולסטרול גנטי בשליטה ע"י סימבסטטין. תת-תריסיות בשליטה ע"י יוטירוקס. סביר להניח ששתי תשובותיך נכונות. כיוון שאני אוכלת בעיקר פירות וירקות. מוצרי חלב רזים, אני רעבה רוב הזמן. אם אני אוכלת 2 פרוסות לחם עם גבינה ביצה וירקות, אני יכולה להתאפק 3-4 שעות. הבעיה היא, שאיני רוצה לאכול לחם וכו' לכן אני חושבת שבעייתי הינה כפי שציינת כאפשרות שניה, סוג של חסך.
איפה אני מוצאת רשימת דיאטניות טובות. ניסיתי באתר של הכללית, אין מבחר בישוב שלי. איפה את ממליצה לחפש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה בריאה בכמויות - תגובה
עינת לב ארי15/04/2013ראשית אני שמחה שקבלת את ההסברים שלי שיכולים להצביע על הבעיה של התפריט שלך, שנית: אינני יכולה להמליץ לך על דיאטנית טובה מכיון שאינני יודעת היכן את גרה. דרך אגב, בכללית יש דיאטניות מצוינות כמו גם בשאר הקופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)