מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש דבר כזה אגירת נוזלים?רוויטל05/05/2013
אני עושה דיאטה, כלומר אימצתי אורח חיים אחר שהוא בריא יותר. כבר שנתיים לא נגעתי במשקאות ממותקים, לא שותה קפה ומשתדלת להמנע ממתוקים. ב4 חודשים אחרונים החלטתי לעשות דיאטה כדי לרדת במשקל (יש לי כ10 ק"ג עודפים כרגע) וזה קצת נתקע לי. מישהי בעבודה אומרת שאני ככל הנראה לא שותה מספיק מים והגוף נוטה לאגור נוזלים אם הוא לא מקבל מספיק. זה הגיוני? כמה מים בכלל צריך לשתות בדרך כלל ובמיוחד עכשיו כשחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ראיתי תשובה
רוויטל15/05/2013אפשר עזרה בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יכול לקרות
ענבל16/05/2013כשנתקעים במשקל, זה קורה בדר"כ אחרי ירידה ארוכה. אבל אחרי שבוע שבועיים הירידה ממשיכה. בכל אופן ייתכן שאת לא אוכלת מספיק וזה יכול לגרום לתקיעות (כי הגוף מרגיש את החוסר ואוגר את השומן), לגבי המים, אני לא יודעת על אגירת נוזלים אבל מים גורמים לחילוף חומרים מהיר כך שרצוי לשתות כמה שיותר, אני למשל מסתובבת כל היום עם בקבוק מים. עשיתי גם מתקן עכשיו של המי עדן סמייל כך שאני גם דואגת למלא את הבקבוק כל פעם שהוא מתרוקן (האמת שזה חוסך לי לקנות בקבוקים :)) בכל אופן ממליצה לך לשלב פעילות גופנית (הליכה מהירה למשל) ולאכול בנוסף המון ירקות - אלו דברים שמסייעים בחילוף חומרים, בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)