מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עזרהa10/05/2013
שלום
אני בת 22, שנים שאני מתעמלת ספורט עם תרגילים מתקדמים מאוד, חמש-שש פעמים בשבוע למשך שעה ורבע-וחצי.
אני אוכלת בריא כבר שנים, לא סוכר לבן, לא מטוגן, רק קמח מלא, שיבולת שועל, הרבה ירקות.. למרות זאת אני לא יורדת במשקל. מסת השרירים עלתה מאוד, אבל שכבת שומן עקשנית באזור הבטן מאוד מטרידה אותי.
לדוגמה, זה מה שאכלתי היום:
בוקר: דייסת שיבולת שועל, קקאו טהור חם עם דבש, יוגורט ללא שומן
אחרי ספורט: קערת יוגורט, שתי בננות, מעט שיבולת שןעל
צהריים: עדשים מבושלים עם אפונה, לחמנייה קטנה בגודל אגרוף של ילד (מקמח מלא, ביתי)
ביניים: עוד מנה קטנה של עדשים
ערב: סלמון, סלט, אפונה שלוקה ללא שמן
תחושה שלי עכשיו היא בטן נפוחה מאוד וגזים. אני ניסיתי המון דברים כמו חומץ תפוחים, לשתות לימון, אני מאוד עוצרת את עצמי ממאכלים ולמרות המאמצים... אני מאוכזבת ומתוסכלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה
a10/05/2013בר ארבע שנים שאני לוקחת קפסולות של אומגה 3, בבוקר ולפעמים בערב.
לוקחת גם טבליות של חמוציות, אחד ביום.
לוקחת מולטי ויטמין של-
Alive! whole food
שתי קפסולות ביום (ההמלצה שרשום בקופסה הוא 6 קפסולות ביום כי המינון נפרס לאורך היום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)