הגברת שריפת קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגברת שריפת קלוריות
    רננה
    19/08/2014

אילו מזונות\תוספים יכולים לזרז שריפה של קלוריות?
    לקראת החתונה מקפידה לאחרונה על תזונה והתעמלות אבל רוצה לתת "פוש" ולייעל את ההרזייה.. אשמח לעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגברת שריפת קלוריות

הוספת תגובה

• ההמלצה שלי

לירון
    20/08/2014

מבחינת אוכל זה לאכול אוכל חריף, זה עוזר בשריפת הקלוריות זאת תוך שילוב של ספורט כמובן, אם יש לך אפשרות לעשות הליכה כל יום זה יהיה מצויין. מבחינת תוסף תזונה אני יכולה להמליץ לך מהנסיון שלי על יוביקווינול של סולגאר המכיל Q10 שעוזר בשריפת הקלוריות ובכך לירידה במשקל...
    שיהיה לך בהצלחה ותשמרי על עצמך, אל תשתגעי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הלחץ הזה לרזות לפני חתונה?

עינת לב ארי
    24/08/2014

לי באופן אישי, כאישה ומטפלת התחום התזונה, מאוד קשה עם האובססיה לרזות לפני אירוע. אם אכן קיים עודף משקל, הרי שבועיים שלושה לפני לא ישנו הרבה מבחינת התוצאה הסופית, ואם מדובר באישה שנראית טוב, אז למה לעשות דיאטה ו"לשרוף" ולצמצם ולהוריד וכו וכו? לצערי, דיאטה חריפה לפני אירוע יכולה לפגוע במראה הפנים ובמרקם העור, וזה, בסופו של דבר, מה שרואים בצילומים.
    מי שבכל זאת רוצה לשפר, שתעשה זאת בהדרגה תוך שמירה על תפריט מאוזן ובריא המכיל מספיק חלבון, דגנים מלאים, ירקות פירות ושומנים בריאים . וללירון: קיו 10, אם של סולגר או כל חברה אחרת , לא נמצא כתוסף שעוזר ב"שרפת קלוריות" בטח לא לנשים צעירות שגופן מייצר מספיק מחומר זה( הוא איננו ויטמין) . המחקרים על קיו 10, על נגזרותיו השונות ( אוביקינון או יוביקינול) מצביעים על תפקיד (שעדיין לא מעוגן מספיק במחקרים ) בשמירה על בריאות החניכיים והלב ולא בהורדת משקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגדול מסכימה, רק משהו על הקיו10

דבורה
    25/08/2014

קודם כל ברור ברור שאני לא בעד דיאטה לפני חתונה, בטח שלא מהסוג של הכאסח שמותירה אותנו גם רעבות וגם חסרות חיים בפנים...
    עכשיו ממה שאני יודעת יש את היוביקווינול שהוא באמת עוזר גם לדלקות חניכיים
    אבל יש לו גם תפקיד בירידה במשקל כי זה עוזר לשריפת שומנים וגם לאנרגיה גבוהה יותר בעת פעילות גופנית (זה נגזרת בעצם של קיו10). לא כאסח ולא קסם. עוזר על ידי תמיכה בספורט עצמו....

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובטוחה שתהיי כלה מדהימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד את דיאטנית קלינית?

עינת לב ארי
    26/08/2014

ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו