מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה דעתכן על דיאטת הזון?אמזלג04/01/2015
מה דעתכן על דיאטת הזון?
במהלך חיפוש אחר דיאטות חדשות גיליתי את דיאטה הנ"ל ביוטיוב (להנ"ל קישור)
האם היא יעילה? כפי שמספרים אודותיה?
המאמינים טוענים כי ה-ZONE היא דיאטה חדשה, שנתמכת על ידי שפע של מחקרים מדעיים חשובים. זאת אסטרטגיית תזונה שנוצרה על ידי בארי סירס, חוקר מפורסם בארה"ב, ויש לה אינספור יתרונות שמסתכמים בריאותיים.
אשמח לקבל תגובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה דעתכן על דיאטת הזון? - תגובה
סיון דוד05/01/2015שלום אמזלג
ה"דיאטה" החדשה, היא עוד טרנד של דיאטה, אין כאן איזו המצאה חדשה ולא תגלית חדשה בעולם הדיאטות. בעצם מדובר כאן על דיאטה הדורשת הרכבת תפריט המכיל מעט פחמימות, על חשבון תוספת שומן וחלבון.
ה"דיאטה" קרובה להנחיות של משרד הבריאות, אין כאן חדש, גם משרד הבריאות ממליץ על הפחתה בשומן רווי והוספה של שומן בלתי רווי לתפריט, על מנת ליצור תחושת שובע ולאזן עלייה של סוכר לאחר ארוחה.
בהצלחה בכל דרך שתבחר
והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה על דיאטה מהירה
ניצנץ16/01/2015אני ממליצה על דיאטה,
בשיטת דיאטה מהירה הצלחה בטוחה.
לאחר ניסיון בשיטה הנ"ל ואני לא משוחדת.
בדיאטה לדברי התזונאי שלי אומרת כי
יש לאכול הרבה ירקות ופירות,
60% פחמימות מורכבות כמו אורז, פסטה, כוסמת וקינואה.
15% חלבונים בשרים, עופות דגים וביצים.
15% שומנים בריאים, כלמו לשמל שמן זית, אבוקדו הוא ממליץ הרבה לפחות לי ...
בקיצור ארוחות טעימות ...
ניתן לאכול הרבה לפחות לדעתי...
ואסור לאכול ג'נק פוד טוב זה נראה לי ברוב הדיאטות אסור...
שיהיה בהצלחה
ושבת שלום
אתם מדהימים :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה על דיאטה מהירה - תגובה
סיון דוד17/01/2015מה עם ה10% הנותרים בתפריט??
כנראה התכוונת ל25% חלבון .15% חלבון בתפריט זוהי כמות נמוכה מעט לאנשים בריאים....
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)