הורדת משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת משקל
    מינה
    05/06/2007

אבקש לדעת איך אני יכולה לאזן את כמויות האוכל עם פעילות גופנית ללא עליה במשקל.
    כשאני לא עושה פעילות גופנית יש לי יכולת שליטה על האוכל ואני מסוגלת לאכול כמויות קטנות, לרדת במשקל מבלי להיות רעבה. כשאני עושה פעילות גופנית כל שהיא, רמת הרעב שלי עולה ואני אוכלת הרבה יותר ומעלה במשקל.יש לי יכולת שליטה על מה שאני מכניסה לפה, אך הצורך שלי למזון גדל מאוד ואם אני לא אוכל כפי שאני מרגישה אז אני נכנסת למצב של עיפות, חולשה, תשישות וחוסר אנרגיה. לכן אני אוכלת אבל אז אני משמינה. אני לא מצליחה להגיע לאיזון בין כמות המזון שאני צריכה לאכול לבין הפעילות הגופנית שאני עושה.
    מודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת משקל

הוספת תגובה

• הורדת משקל

לילך קמנמן
    09/06/2007

שלום לך
    טוב ויפה שאת עושה פעילות גופנית,ואם תקפידי על תפריט מסודר זה שילוב מנצח.
    פעילות גופנית להפך היא גורמת לתחושת שובע,אני חושבת שאת נופלת לניהול חשבונות,כוונתי
    היא שבגלל הפעילות הגופנית אנחנו מרשים לעצמנו יותר בטענה ששרפנו המון קלוריות.
    אני מציעה שתוכלי ארוחה קלה לפני הפעילות ,ותדאגי שתהיה לך ארוחה מוכנה מראש שתחכה
    לך כשאת חוזרת מהפעילות כך תהיה לך שליטה טובה יותר על הכמיות.
    שיהיה לך בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו