מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת משקלמינה05/06/2007
אבקש לדעת איך אני יכולה לאזן את כמויות האוכל עם פעילות גופנית ללא עליה במשקל.
כשאני לא עושה פעילות גופנית יש לי יכולת שליטה על האוכל ואני מסוגלת לאכול כמויות קטנות, לרדת במשקל מבלי להיות רעבה. כשאני עושה פעילות גופנית כל שהיא, רמת הרעב שלי עולה ואני אוכלת הרבה יותר ומעלה במשקל.יש לי יכולת שליטה על מה שאני מכניסה לפה, אך הצורך שלי למזון גדל מאוד ואם אני לא אוכל כפי שאני מרגישה אז אני נכנסת למצב של עיפות, חולשה, תשישות וחוסר אנרגיה. לכן אני אוכלת אבל אז אני משמינה. אני לא מצליחה להגיע לאיזון בין כמות המזון שאני צריכה לאכול לבין הפעילות הגופנית שאני עושה.
מודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת משקל
לילך קמנמן09/06/2007שלום לך
טוב ויפה שאת עושה פעילות גופנית,ואם תקפידי על תפריט מסודר זה שילוב מנצח.
פעילות גופנית להפך היא גורמת לתחושת שובע,אני חושבת שאת נופלת לניהול חשבונות,כוונתי
היא שבגלל הפעילות הגופנית אנחנו מרשים לעצמנו יותר בטענה ששרפנו המון קלוריות.
אני מציעה שתוכלי ארוחה קלה לפני הפעילות ,ותדאגי שתהיה לך ארוחה מוכנה מראש שתחכה
לך כשאת חוזרת מהפעילות כך תהיה לך שליטה טובה יותר על הכמיות.
שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)