שנים מנסה ולא מצליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנים מנסה ולא מצליחה
    אופק
    24/05/2008

אני בת קרוב ל-50. מנסה שנים לרדת, יורדת אך לא מחזיקה מעמד ושוב עולה ושוב מנסה דיאטה אחרי כמה זמן וחוזר חלילה. בעיה של רבים מאיתנו. אך, אני ממש מיואשת מזה כי אין לי איכות חיים בגלל המשקל. (120 ק"ג לגובה של 160 ס"מ). הייתי במשקל תקין רק עד ההריון הראשון. משם ואילך - התמודדות ללא הצלחה. באופיי אני חזקה ויכולה להתמיד בהרבה דברים ןלהתמודד עם הרבה קשיים, אך עם בעית המשקל עדיין לא הצלחתי להתמודד. אני אוהבת כמעט כל אוכל אפשרי. במיוחד פחמימות, בישול פיקנטי, דברים מטוגנים כמו ביצה או שניצלים וכשאני מבשלת לילדים בבית אני נשברת ולא מצליחה להחזיק מעמד. אם לא הייתי צריכה לעמוד במטבח ולבשל רק למשך שנה, אין לי ספק שהייתי מרזה.
    שרית, מה את חושבת שאני צריכה לעשות? איך אני יוצאת מהפלונטר הזה? באמת אין לי איכות חיים. אני גרושה ורוצה למצוא בן זוג ואין סיכוי שמישהו ירצה אותי כך. האם יש לך עצה? עזרה דחופה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנים מנסה ולא מצליחה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל.

אלכסנדר
    29/05/2008

שלום אופק.
    מעבר ליעוץ מקצועי(חובה במקרה שלך לדעתי), את תעשי טוב אם תבדקי תיפקודי מטבוליקה
    ובלוטת תריס,סטטוס כללי(היפו או היפר)וכ"ו.
    עם התוצאות תרימי טלפון לאיש/ת מקצוע(עדיף נטורופט או TCM),פיתחי יומן וקבעי לעצמך תור!!
    כל טוב.
    אלכסנדר דגן N.D
    alexander-d@bezeqi

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכסנדר, תודה לך. עשיתי בדיקות כאלה

אופק
    02/06/2008

אין לי בעיה של חילוף חומרים. בדקתי זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנת-יתר

שרית פרג'יאן
    29/05/2008

שלום לך אופק,
    את מתארת תהליך מאוד מוכר של קשי להקפיד על "חוקים נוקשים" של דיאטה. אני מאמינה שניסית דיאטות שונות ומגוונות, ומה שקורה לאורך השנים הגוף מתעייף וכך גם הנפש. כל התחלת דיאטה מלווה בתיסכול ובמחשבות בלתי פוסקות על אוכל. היציאה מהפלונטר היא קשה. להערכתי, מומלץ לפנות לדיאטנית או לטיפול פסיכוולוגי המתמחה בהשמנת-יתר.
    לדעתי, היות ולמשקל היתר עשויות להיות השפעות רפואיות, מעבר לייאוש שאת מתארת, אופציה נוספת היא אופציה ניתוחית, שלה תוצאות מהירות יחסית ומאפשרות שליטה טובה יותר בתהליך הדיאטה.
    לפיכך, על מנת להרחיב את הידע שלך על האופציות הקיימות (ניתוחי או\ וגם פסיכולוגי ודיאטני, את יכולה לפנות לאתר מלב"י המציע את סוגי הטיפולים הללו ועשוי להוות תשובה מספקת).

מקווה שעזרתי,
    שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה

שולי
    02/06/2008

מאד מבינה אותך ורוצה לעזור צריך תמיכה ביום יום ואולי זה יעזור תכתבי לי למייל אנסה לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבתיה- תודה רבה. אשמח לקבל את המייל

אופק
    02/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אופק

שולי
    03/06/2008

המייל שלי [email protected] אשמח לעזור ולהעזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו