אין לי יותר כוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי יותר כוח
    לולי
    08/06/2007

אני צעירה בת 14 שהגיעה למצב מסובך של השמנת יתר(120 ק"ג). ירדתי כבר 20 ק"ג ,ואני עוד רחוקה מהתוצאה הסופית. אני מרגישה שאין לי יותר כוח ושאין לי מאיפה לקחת אנרגיה וכוח. היום לדוגמא אכלתי המון דברי מאפה סתם ,פשוט סתם בלי סיבה. לאחרונה אני בוכה בלי סיבה ,ומרגישה רע למרות הקילוגרמים שנעלמו. קשה לי ,ואין לי אמביציה.

אפשר תמיכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי יותר כוח

הוספת תגובה

• לולי היקרה!

סיון
    09/06/2007

ראשית כל לפי דעתי עליך לא להיתיעש!
    אני יודעת שזה קשה, קשה מאוד אפילו.תסתקלי על הצד החיובי ואל תריגישי רע. ירדת 20 קילו(ברכותי). חמודה את התחלת בדרך הנכונה. אל תעצרי. תחשבי לעצמשך הינה ירדת 20 ק"ג, את הצלחת, ועכשיו עליך להיתאמץ. אל תאכלי כך סתם. ושוב זה לא קל ממש אבל ממש לא. גם לי היתה בעיית תאבון קשה, אבל פשוט ניסיתי בכל הכח להציב לעצמי גבולות, להיתגבר על הטעם הטעים לי לכמה דקות ולחשוב על התוצאות הטובות בעתיד. תחשבי כך גם את. אני ממליצה לך אולי לפנות לדיטנית אשר תכל לבנות לך תוכנית שתצתרחי לפעול לפיה. כך יהיה לך לא נעים לאכזב אותה, וגם תדעי שאת בהשגחה. תיעלצי לפעול נכון. אני עצמי אישית ממליצה לך לישתות הרבה נוזלים (בעיקר מים, ולא לשתות שתיה מוגזת כגון קולה וספרייט.) את יכולה לסחות מיץ תפוזים וכל מיני פירות אחרים.כמו כן את יכולה בהחלט לאכול פירות וירקות. לאכל סלטים ולחם שחור או לחם קל. אל תאכלי אוכל מטוגן, או junk food. אבל זכרי, אל תיגרמי לעצמך לא לאכל בכלל. זכרי כי את תמיד יכולה לאכל איזה שוקולד קטן או צ'יפס (שהו מטוגן), אבל מידי פעם.
    מקווה שעזרתי, לפחות בקצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי יותר כוח

לילך קמנמן
    09/06/2007

שלום לך
    לרדת במשקל זה לא דבר פשוט ,לשם כך דרוש המון סבלנות ורצון טוב.
    אני מברכת אותך על שהצלחת להשיל 20 ק"ג ממשקלך כל הכבוד!!!!
    אין לי ספק שקבוצת תמיכה מאוד תעזור לך להמשיך את מה שהתחלת ,הקבוצה תיתן לך המון כוח
    ומוטבציה הרבה יותר קל ביחד.
    תפגשי שם אנשים שמתמודדים עם עודף משקל מכל הסוגים,ומצליחים.
    אשמח מאוד אם תצטרפי לאחת מהקבוצות שלנו בדיאטה קלאב
    שיהיה בהצלחה בכל אשר תבחרי
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יכולה לתמוך בך ולתת לך המוןעצות

נופר...
    15/06/2007

אז אם יש לך איסיקיו אז אני יוכל לדבר איתך שם כדי לייעץ לך אני מאוד אשמח לעזור...

אגב איך קוראים לך?
    ןמאיפה את?

בטהבה רבבה נופר!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו