ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    ציפורה
    16/06/2008

שלום רב, אני צריכה לרדת 10 קילו, התחלתי לשמור על ארוחות מסודרות ואני הולכת פעמיים בשבוע לחדר כושר למשך שעה, הבנתי שזה לא מספיק על מנת להוריד במשקל וצריך לפחות 5 פעמים בשבוע, מה כדאי לעשות? אילו עוד דברים או אימון בבית למשל אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• לציפורה

רוני גוטליב
    16/06/2008

ראשית אמרי רוצה, ולא צריכה לרדת 10 קג. השינוי במחשבה עשוי להניב תוצאות חיוביות.
    שנית-אפשר לשלב פעילות יומיומית מוגברת כמו לעלות במדרגות במקום מעלית, לחנות במרחק 200 מטר ולא צמוד למשרד, לצאת לשחק עם הילדים בגינה במקום לצפות בטלויזיה. אמנם נראה שאלו דברים קטנים, אך הם מצטברים להרבה פעילות שעשויה לסייע לך לרדת במשקל. ניתן לקנות "מד צעדים" שסופר את צעדייך במשך היום. אם תגיעי ל10000 צעדים ביום, בנוסף לפעמיים חדר כושר, הרי שמצבך נהדר.
    בהצלחה,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון אישי

שי
    27/07/2008

שלום ציפורה,, קוראים לי שי, אני מהמרכז לתזונה נכונה ואימון אישי. אם את רצינית ומעוניינות לרדת במשקל (ולשמור עליו), ולחיות בצורה בריאה ונכונה יותר את מוזמנת לשלוח לי למייל [email protected] שם,גיל, טלפון, וכמה את רוצה להוריד וייצור איתך קשר נציג בהקדם האפשרי. התוכניות שלנו כוללות אימון אישי עד הבית, תפריטים, והמון המון תמיכה. שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו