צריכה עזרה במהירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה במהירות
    מיטל
    09/07/2008

אני בת 21 אני שוקלת 110 ובגובה 155 אני לא מצליחה לרזות ואני חייבת אני מנסה פעם אחר פעם ולא מצליחה החלטתי להתחיל דיאטת נוזלים ולשלב ספורט בערך 30 דקות כשעשרים דקות בהליכון ועשר דקות כפיפות בטן וכאלה אני פוחדת להתייאש כמו תמיד מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה במהירות

הוספת תגובה

• למיטל

רוני גוטליב
    10/07/2008

אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית מאחר והנתונים שנתת לא מספקים.
    דיאטת נוזלים היא מסוכנת מאוד. לא מומלץ לנקוט בדיאטות קיצוניות ללא בקרה.
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרכז תזונה ואימון אישי

שי
    27/07/2008

שלום מיטל, קוראים לי שי, אני מהמרכז לתזונה נכונה ואימון אישי. אם את רצינית ומעוניינות לרדת במשקל (ולשמור עליו), ולחיות בצורה בריאה ונכונה יותר את מוזמנת לשלוח לי למייל [email protected] שם,גיל, טלפון, וכמה את רוצה להוריד וייצור איתך קשר נציג בהקדם האפשרי. התוכניות שלנו כוללות אימון אישי עד הבית, תפריטים, והמון המון תמיכה. שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל - אולי כדאי

לאה
    30/07/2008

להעזר במדבקות הרזייה ? הבן שלי שקל יותר ממך ומזה 3 חודשים הוא נעזר במדבקות אלה - התוצאות בהחלט משביעות רצון. אם תרצי עוד פרטים, תכתבי לי לאי מייל + הטלפון שלך והבן שלי יסביר לך במה מדובר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו