ירידה מהירה במשקל- סיבה לדאגה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה מהירה במשקל- סיבה לדאגה?
    תומר
    12/07/2008

היי אני בן 14. גובה 1.66 . משקל : 70.1 אז ככה, בתחילת השבוע (יום ראשון) שקלתי 71.9 ובמהלך השבוע ראיתי שכתוב על האריזה של דגני "קלוגס" דבר הנקרא " אתגר הג'ינס" , והמטרה של האתגר הזה היא לרדת 2 קילו בשבועיים. אז אמרתי לעצמי- ננסה, מה כבר יכול להיות ? ניסיתי, אכלתי כל יום מנת קלוגס ועשיתי בדיוק את כל מה שכתוב בתפריט, והופ לפני כמה ימים אני רואה שעל המשקל כתוב 70.9 (חשוב לציין ששחיתי בבריכה 50 בריכות חתירה ) והשבוע שחיתי שוב בריכות חתירה אך פחות מ - 50 , ושנשקלתי ראיתי שכתוב על משקל 70.1. * חשוב לציין שעשיתי הליכות מהירות של שעה כל יום ואכלתי לפי התפריט של הדיאטנית. אז ככה- הירידה במשקל הייתה מהירה ויכול להיות שאני אעלה אותה? האם הירידה במשקל היא ירידה של שומן או של רקמות שריר או איבוד נוזלים? תודה, והמשך שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחסוי

רוני גוטליב
    13/07/2008

שלום,
    מאחר וביצעת פעילות גופנית במהלך השבועיים הירידה משלבת ככל הנראה ירידה במסת שריר יחד עם נוזלים.
    שים לב שירידה בריאה במשקל היא של חצי ק:ג בשבוע, ורק יקרידה כזו מבטיחה שמירה על המשקל ללא תנודות לאורך זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

תומר
    14/07/2008

את כתבת לי שבגלל שביצעתי פעילות גופנית במשך השבועיים הירידה הייתה במסת השריר ובנוזלים, ולא בשומן. איך בעצם אני אבצע פעילות גופנית ושהירידה תהיה רק במסת השומן? ואיך אני אוכל לשמור על חצי ירידה איטי ובריא של חצי ק"ג בשבוע ? משקלי עכשיו הוא 69.9 (החלפתי קידומתD:) תודה ויום נעים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו