מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רונידור29/07/2008
בתקופה האחרונה יש לי תאבון מטורף..אני לא מפסיקה לאכול ואני לא שמנה או משהו.. אבל אני חייבת לדעת איך מפסיקים את זה,כי אני לא רוצה להגיע למצב של השמנה ואז להתחיל לעשות דיאטה..אני פשוט רוצה להיות כמו תמיד וזה לא תאבון לפני מחזור או משהו כזה..זה תקופה ארוכה מה את ממליצה לי לעשות רוני?(אולי תפריט? אולי משהו שישביע אותי ואני לא אצטרף לחטוף כל הזמן מהצד?) זה פשוט לא נורמלי הקצב אכילה שלי ,ואני לא רגילה לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי
רוני גוטליב01/08/2008שלום,
קיימות תקופות בחיים שהגוף זקוק לתזונה עשירה יותר. אין למנוע ממנו אותה אולם יש לדאוג שהוא יקבל את כל הרכיבים החיוניים הבריאים לו בצורה מבוקרת.
הקפידי על אכילה של פחמימה מורכבת ( למשל כריך מחיטה מלאה) כל 3 שעות ותראי שהגוף יראה סימני שובע ורוגע. את יכולה לאכול 12 כריכים מלחם קל ביום או 7 כריכים מלחם רגיל ולהכיל בהם כל ממרח שתרצי אפילו חומוס, גבינה, ריבה, שוקולד, ביצה, פסטרמה- כל עוד זה בכמות מריחה בכריך ולא הר.
בין לבין הכריכים אכלי מעדן חלב אחד, ביצה ופרי כל יום ובנוסף שלבי ירקות טריים ומבושלים ללא הגבלה.
אם תצליחי להתמיד- תראי שהדיאטה הינה בריאה, מאוזנת, ויוצרת שובע לטווח ארוך מבלי ליצור תנודות חזקות ברמות הסוכר בדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)