מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין שיפור!....אני22/06/2007
אני בת 16, אני בחדר כושר שבוע ולא מרגישה בשום שיפור נשקלתי השבוע ואני שוקלת בדיוק אותו הדבר. ואני עושה דיאטה כזאת:
בוקר: שני פרוסות לחם קל, כף גבינה ומלפפון. אחרי הארוחה הזאת אני עושה אימון: תוכנית אימונים שהמדריך רשם לי ו45 דקות הליכה או שיעור אירובי ו45 דקות הליכה.
אחרי האימון תפוח.
ושאני מגיעה לבית אני אוכלת מנת בשר עם פחממה כמו: פסטה, או פתיתים או קוסקוס.
אחרי הצהריים: שני פתי בר.
ובערב משו קליל לא כבד.
ככה כל יום אני עושה שבוע ולא יורדת במשקל.
אני שוקלת 62 והגובה שלי הוא 165.
בבקשה תעזרו לי אני מתחחנת. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל'אין שיפור..'
שי.24/06/2007את אוכלת נכון ובמינון הנכון, עושה כושר ולא מנשנשת בין ארוחות.
בעיקרון זה מה שיוכל לעזור לך להרזות אבל לא תמיד.
הסיבה הראשונה היא שאת עושה את הדברים הנ"ל רק שבוע [!] מה שגורם לחוסר שינוי. לפעמים
צריך לתת לגוף להתרגל לדיאטה ולספורט ואז את מתחילה להוריד קילוגרמים.
הסיבה השנייה שאני מאמינה שלא קרתה עדיין [מכיוון שאת רק שבוע בדיאטה] היא שאת עושה
הכל נכון [כמו שפירטת] ואת מצמצמת היקפים, משטיחה את הבטן ונראית הרבה יותר טוב- רק
שהקילוגרמים לא יורדים או אפילו עולים. הסיבה לכך היא החלפת השומנים במסת שריר ששוקלת
יותר אך נראית יותר טוב. תוכלי לבדוק כמה מסת שריר וכמה מסת שומן יש לך וכמה את שוקלת
במדויק בעזרת מד משקל משוכלל [אני ממליצה- ניתן לראות אף את ההפרש שחל בין ימים שונים].
מקווה שעזרתי,
שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שיפור
לילך קמנמן25/06/2007שלום לך
אני מבינה את הרצון שלך לרדת במשקל אך חשובה לא פחות הדרך!!!
הדרך היא זאת שתשמור על ההשגים שלך גם לאחר שתשיגי את המטרה שלך.
לפי מה שכתבת תפריט האכילה שלך דל אני חושבת שכמו,שיש לך תוכנית אימונים צריכה,להיות לך תוכנית אכילה מתאימה.
עוד דבר שאת צריכה לקחת בחשבון הוא שלרדת במשקל זה תהליך המרכיב המנצח פה הוא הסבלנות וההתמדה.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)