מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטהנעמה28/08/2008
אני בת 45, גובה 1.62 ושוקלת 66 ק"ג, אני אוכלת בבוקר 3 פריכיות אורז עם 2 כפות גבינה 3% עגבניה+מלפפון, ארוחת ביניים - מעדן אפס אחוז, בצהריים : כעת התחלתי עם כוס אורז מלא + 1/2 כוס שעועית אדומה +סלט ירקות טרי , (לפני זה בצהרים אכלתי חזה עוף אפוי עם חצי כוס קטניות + סלט ירקות טרי) ובערב 3 פרכיות עם ממרח טונה, במהלך היום אני שותה בערך 6 כוסות מים+-. אני גם עושה הליכה מהירה של שעה אחת 4 פעמים בשבוע, תהליך זה מתמשך כבר חודש ויותר, לא ירדתי אפילו גרם אחד, אני ממש בדיכאון, מה עלי לעשות??? אשמח לקבל את תשובתכם.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי. אכן בחרת תכנית דיאטה מאוד נוקשה
עינת לב ארי29/08/2008ואני יכולה להבין את תסכולך הרב בשל כך שאת לא רואה תוצאות למרות המאמץ הגדול.
התפריט שלך מכיל כ600 קל וזה מעט. הוא דל בחלבון ,מינרלים וויטמינים ומאוד מסוכן שתמשיכי בו במיוחד שאין הוא יעיל עבורך.
מה שאני מציעה זה שתפני לדיאטנית, אפשר של קופת החולים לה את שייכת שתבדוק לך גם אחוזי שומן והיקפים ותעקוב בצורה מדויקת אחר השינויים בגוף שלך כמו גם שתרכיב תפריט מאוזן יותר.
בנוסף כדאי לערוך בדיקות דם מקיפות כולל תפקוד בלוטת התריס ועוד על מנת לשלוש בעיה הורמונלית.
בהצלחה.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)