דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    נעמה
    28/08/2008

אני בת 45, גובה 1.62 ושוקלת 66 ק"ג, אני אוכלת בבוקר 3 פריכיות אורז עם 2 כפות גבינה 3% עגבניה+מלפפון, ארוחת ביניים - מעדן אפס אחוז, בצהריים : כעת התחלתי עם כוס אורז מלא + 1/2 כוס שעועית אדומה +סלט ירקות טרי , (לפני זה בצהרים אכלתי חזה עוף אפוי עם חצי כוס קטניות + סלט ירקות טרי) ובערב 3 פרכיות עם ממרח טונה, במהלך היום אני שותה בערך 6 כוסות מים+-. אני גם עושה הליכה מהירה של שעה אחת 4 פעמים בשבוע, תהליך זה מתמשך כבר חודש ויותר, לא ירדתי אפילו גרם אחד, אני ממש בדיכאון, מה עלי לעשות??? אשמח לקבל את תשובתכם.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• הי. אכן בחרת תכנית דיאטה מאוד נוקשה

עינת לב ארי
    29/08/2008

ואני יכולה להבין את תסכולך הרב בשל כך שאת לא רואה תוצאות למרות המאמץ הגדול.
    התפריט שלך מכיל כ600 קל וזה מעט. הוא דל בחלבון ,מינרלים וויטמינים ומאוד מסוכן שתמשיכי בו במיוחד שאין הוא יעיל עבורך.
    מה שאני מציעה זה שתפני לדיאטנית, אפשר של קופת החולים לה את שייכת שתבדוק לך גם אחוזי שומן והיקפים ותעקוב בצורה מדויקת אחר השינויים בגוף שלך כמו גם שתרכיב תפריט מאוזן יותר.
    בנוסף כדאי לערוך בדיקות דם מקיפות כולל תפקוד בלוטת התריס ועוד על מנת לשלוש בעיה הורמונלית.
    בהצלחה.
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו