מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיות ודיאטהטלי28/09/2008
אני לאחר לידה, וכמובן שיש עודפי משקל מציקים.. אבל מסתבר שהם מציקים לבעלי הרבה יותר מלי.. אני לא יודעת מה לעשות. הטיפול בתינוק נמצא כרגע ראשון בסדר העדיפויות שלי, וכך גם ההנקה- שמצריכה תזונה ספציפית ושהות של 24 שעות ליד התינוק. איני יכולה ללכת למכון או לדיאטנית. יש למישהו רעיון מה עליי לעשות?... קראתי פה על אתר פתית- www.patit.co.il והוא באמת נראה לי נחמד עם כל המתכונים וזה.. אבל השאלה היא אם מישהי פה באמת התנסתה בזה? אני די סקפטית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי הנקה אני לא יודעת
אלה28/09/2008בטח יענו לך מנהלות הפורום. אבל אם זה נראה לך, וזה מתאים, אז תנסי. תנסי במטרה להצליח. מה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טלי. מזל טוב. אני אחלק את
עינת לב ארי29/09/2008התייחסותי להודעתך למספר חלקים:
1. בענין העודפים שמציקים יותר לבעלך מאשר לך: את צריכה לבדוק איתו, עם בעלך, מה זה אומר? כלומר, מה זה אומר עליו כבן זוג, שאמור לתמוך, שמצפה שאשתו גם תהיה אמא וגם שמיד לא יראו את זה עליה, כלומר: שתחזור מהר לגיזרת הבטן שטוחה- קוביות, תחת מוצק, מותן צרה וחזה זקור!! הלו!! זה לא קומיקס!!!
2. מכיון שאת אחרי לידה ולוקח זמן הסתגלות לך ולתינוק של שלושה חודשים לפחות עד ששניכם תתחילו לישון כראוי ולהכנס לשיגרת חיים : כלומר סדר ארוחות שינה נקיון ועוד , אין צורך למהר וכבר להכנס למסגרת של דיאטה לוחצת. יש זמן ומותר לך לא להתפזר ולהשקיע את מרצך וכוחותייך בתינוק החדש.
3. את אכן לא סתם סקפטית לגבי האתר של פתית, ואין לי שום דבר נגדו. מה שאת צריכה היום זה לא מתכונים כי אם עזרה רגשית ומקצועית (אם צריך, מפגש עם דיאטנית יכול לעזור), שתסייע בידך לארגן את היום ואת שיגרת החיים ולנסות להשיג תפריט איכותי ובריא שיאפשר לך לתפקד כאם צעירה ומניקה. מספיק שתורידי את הממתקים המשקאות הקלים והחטיפים ותרדי לאט ובאופן טבעי במשקל.
שיהיה חג שמח ונעים.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מקסימה. אהבתי.
אלה30/09/2008שיהיה לך חג שמח!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)