זוגיות ודיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות ודיאטה
    טלי
    28/09/2008

אני לאחר לידה, וכמובן שיש עודפי משקל מציקים.. אבל מסתבר שהם מציקים לבעלי הרבה יותר מלי.. אני לא יודעת מה לעשות. הטיפול בתינוק נמצא כרגע ראשון בסדר העדיפויות שלי, וכך גם ההנקה- שמצריכה תזונה ספציפית ושהות של 24 שעות ליד התינוק. איני יכולה ללכת למכון או לדיאטנית. יש למישהו רעיון מה עליי לעשות?... קראתי פה על אתר פתית- www.patit.co.il והוא באמת נראה לי נחמד עם כל המתכונים וזה.. אבל השאלה היא אם מישהי פה באמת התנסתה בזה? אני די סקפטית..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות ודיאטה

הוספת תגובה

• לגבי הנקה אני לא יודעת

אלה
    28/09/2008

בטח יענו לך מנהלות הפורום. אבל אם זה נראה לך, וזה מתאים, אז תנסי. תנסי במטרה להצליח. מה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי טלי. מזל טוב. אני אחלק את

עינת לב ארי
    29/09/2008

התייחסותי להודעתך למספר חלקים:
    1. בענין העודפים שמציקים יותר לבעלך מאשר לך: את צריכה לבדוק איתו, עם בעלך, מה זה אומר? כלומר, מה זה אומר עליו כבן זוג, שאמור לתמוך, שמצפה שאשתו גם תהיה אמא וגם שמיד לא יראו את זה עליה, כלומר: שתחזור מהר לגיזרת הבטן שטוחה- קוביות, תחת מוצק, מותן צרה וחזה זקור!! הלו!! זה לא קומיקס!!!
    2. מכיון שאת אחרי לידה ולוקח זמן הסתגלות לך ולתינוק של שלושה חודשים לפחות עד ששניכם תתחילו לישון כראוי ולהכנס לשיגרת חיים : כלומר סדר ארוחות שינה נקיון ועוד , אין צורך למהר וכבר להכנס למסגרת של דיאטה לוחצת. יש זמן ומותר לך לא להתפזר ולהשקיע את מרצך וכוחותייך בתינוק החדש.
    3. את אכן לא סתם סקפטית לגבי האתר של פתית, ואין לי שום דבר נגדו. מה שאת צריכה היום זה לא מתכונים כי אם עזרה רגשית ומקצועית (אם צריך, מפגש עם דיאטנית יכול לעזור), שתסייע בידך לארגן את היום ואת שיגרת החיים ולנסות להשיג תפריט איכותי ובריא שיאפשר לך לתפקד כאם צעירה ומניקה. מספיק שתורידי את הממתקים המשקאות הקלים והחטיפים ותרדי לאט ובאופן טבעי במשקל.
    שיהיה חג שמח ונעים.
    עינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מקסימה. אהבתי.

אלה
    30/09/2008

שיהיה לך חג שמח!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו