עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    קרן
    21/10/2008

היי , שמי קרן ואני בת 16 וחצי. אני חייבת להרזות 15 קילו! ואני מנסה כבר המון זמן וזה לא הולך לי אני לא יודעת מה לעשות! תעזרו לי אני כבר מיואשת!!! אני שוקלת לקחת כדורים איזה כדורים יכולים להפחית תאבון שהוכיחו את עצמם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• הי קרן. על מנת שאוכל לעזור לך

עינת לב ארי
    21/10/2008

חשוב שתפרטי קצת יותר:
    מה הגובה והמשקל שלך?
    כמה זמן את מנסה לרזות? ובאיזה דיאטה?
    האם את עושה ספורט?
    האם את מרגישה רעב כל כך חזק שאת לא יכולה להתגבר עליו ללא כדורים? מתי את מרגישה רעב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

קרן
    22/10/2008

אני שוקלת 70 על 1.60 . אני כל החיים שלי בידאטות וזה כ'כ מתסכל! אבל בשנתיים האחרונות זה ממש ממש ממש מטריד אותי . אני לא יוצאת אני נכנסת לדיכאונות .. מתרחקת מחברים. זה כ'כ מפריע לי. נסיתי כ'כ הרבה דיאטות ..דיאטת הרעבה ,דיאטת מרק כרוב, דיאטת ירקות.. וכו'.. הגעתי למסקנה שרק דיאטת ספורט ותזונה נכונה תביא אותי לתוצאות טובות לאורך זמן. אבל אני יורדת תמיד ועולה בחזרה. אני כבר מתוסכלת מעצמי.. אני מרגישה רעבה שבוע -שבועים לפני מחזור.. או סתם יש תקופות שאני רעבה בהם שאני קמה בבוקר ויכולה לאכול פיל! אני חושבת שאני זקוקה לכדורים לפחות עד שאני ארד משמעותי ואתרגל לתזונה נכונה.. כמובן שאני מתכוונת לשלב הכדורים ספורט ותפריט בריא. אני חייבת משהו שיעזור לי לשלוט בעצמי אחרת אני לא מצליחה להמשיך כי ברגע שאכלתי משהו שלא בתפריט שהצבתי לעצמי אני ממשיכה לאכול וגם אחרי זה לא עושה ספורט. בבקשה עזרי לי לצאת מהמעגל הזה אני רוצה לחיות אני צעירה:(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי קרן. הייתי מאוד שמחה לעזור

עינת לב ארי
    23/10/2008

לך, אך מדברייך אפשר להבין שיש עוד גורמים שמשפיעים על התיאבון והאכילה שלך כמו שינויים הורמונליים והתקפי רעב. כמו כן את מעידה על עצמך שאינך יוצאת והתרחקת מהחברים שלך.
    זה נשמע קצת יותר מסובך מרק לתת לך תפריט ותכנית של פעילות גופנית. זה גם יהיה לא אחראי לעשות זאת.
    ודרך אגב, הכדורים לא יפתרו לאורך זמן את הבעיות שלך. בכל מקרה לגביהם תתייעצי עם רופא המשפחה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :(

קרן
    25/10/2008

אז מה אני אמורה לעשות? להמשיך להשמין ככה? עזרי לי בבקשה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך את חושבת שאני יכולה לעזור לך?

עינת לב ארי
    25/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו