מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת [!] את העזרה של כולכם.ללי11/07/2007
שלום קוראים לי ללי אני בת 15 וחצי ואני שוקלת 72 ק"ג על 1.58 .
אני חייבת[!!] לרדת במשקל עד ה-29 באוגוסט, אבל בצורה משמעותית שיראו עליי.
אני לא אומרת שפתאום אני אהפוך לקלאודיה שיפר, אבל בכללי.
עכשיו ניסתי דברים והם הצליחו, אבל לא הצלחתי לשמור על זה. אני צריכ שתתנו לי "מתכון" של עצות איך להוריד ואולי אפילו תשתתפו איתי בפרויקט הקטן שלי :]
נראה לכם שזה אפשרי בכלל להוריד קילוגרמים ושיראו עליי עד אוגוסט?
בבקשה אני לא יכולה לבקש עזרה בבית, הם לא מבינים כלום.
אשמח מאוד אם תעזרו לי.
נ.ב
יש לי בעיה של זרועות הם מאוד מלאות, מה אפשר לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה
לילך קמנמן15/07/2007שלום ללי
אני מבינה את הרצון שלך לרדת מהר במשקל כניראה שיש משהו חשוב מאוד בשבילך באוגוסט אבל,אין כדורי קסם או קיצורי דרך בלרדת במשקל.
אני חושבת שכל מה שתשיגי עד אוגוסט יהיה טוב יותר מעכשיו,אני בטוחה שכל שינוי יעשה טוב ואני מתכוונת לא רק לירידה במשקל אלא גם לעובדה שיש לך שליטה על האוכל שאולי תוכלי לאמץ סגנון והרגלי אכילה טובים יותר כל אלו יתנו לך הרגשה נהדרת ולא חשוב באמת כמה תשקלי שם אלא איך תרגישי שם.
אם את זקוקה לקבוצת תמיכה נישמח לקבל אותך בדיאטה קלאב
מאחלת לך המון בהצלחה ובטוחה שתיראי נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי
חסוי17/07/2007היי, אני בת 14 ושוקלת מעט יותר ממך.
אני התחלתי דיאטה מתחילת החופש והייתי מאוד ממליצה לך לנסות אותה גם.
הבעיה שבגלל הדיאטות שניסת לא הצליחו בגלל שהם כנראה מסוג הדיאטות שאומרות או לאכול דבר אחד.. או להפחית בהרבה בכמות האוכל.
אני הייתי ממליצה לך לאכול יותר לחם מלא- שעוזר לעיכול וגם משביע הרבה יותר
וגם כל מאכל אחר מחיטה מלאה.
לשתות שתי כוסות לפני כל ארוחה ( כאשר את מתחילה להרגיש רעבה את שותה שתי כוסות) וגם בזמן הארוחה לשתות הרבה כוסות.
וחשוב גם למצוא דבר שאת מכורה עליו. נגיד אצלי אני תמיד ממשיכה להיות רעבה ולוקחת עוד ועוד..
במקרא כזה- צריך לעשות את הדבר הבא:
כאשר את מכינה לעצמך דבר מה לאכול, את יכולה להשים כמה שאת רוצה בצלחת, אך בשום פנים באופן אסור לך לקחת שום דבר חוץ ממה שכבר על הצלחת (בגלל שלא משנה, אפילו שכתוב לך שהמאכל 0% שומן עדיין אם אוכלים ממנו הרבה זה עדיין משמין)
מאוד חשוב לעשות הרבה חינוך גופני.
את צכה שהקלוריות שאת מוציאה יהיו גדולים יותר מאלה שאת מכניסה- רק כך את יורדת.
בקשר לזרועות- תנסי משקולות (אבל בשום פנים לא כבדים מידי, זה רק יעשה לך שרירים מכוערים וזרועות אף יותר גדולות), גם מאוד מומלץ לעבוד אם D.V.D של אימון גופני.
יש כאלה מאוד טובים שמחולרים לחלקי הגוף.
אני חושבת שעד אוגוסט זה קצת מוגזם.. אבל אולי בחודש לאחר מכן!
וגם תשתדלי לאכול הרבה ירקות (חופשי, אין בזה בקושי קלוריות- החליפי את החטיפים בירקות)
ויותר מ 20 כוסות מים ביום (אם את לא אוהבת מים, אפשר גם לקנות תרכיז דיאטתי ולהסים ממנו כמות מאוד קטנה)
שיהיה לך בהצלחה רבה,
אנונימית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)