עייפתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפתי
    נ.
    12/11/2008

אני בת 60+ כבר עייפה מדיאטות וכך גם גופי. ובכל זאת רוצה לשמור על מראה שפוי, מאז החגים יש עליה של 3.5 ק"ג שזה המון. קבוצות תמיכה כבר לא בשבילי מחוסר סבלנות. מה עושים כאשר הגוף כבר עייף והנפש תשושה מדיאטות. אשמח לקבל תשובות מבעלות נסיון בגילאים המבוגרים, או מדיאטנית שמבינה על מה אני מדברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפתי

הוספת תגובה

• תשובה חלקית מהפסיכולוגית

שרית פרג'יאן
    12/11/2008

שלום לך,
    התהליך החוזר ונשנה של דיאטות כמו שאת מתארת הוא באמת מתיש- גם את הגוף וגם את הנפש. את לא מציינת את משקלך ואולי אפשר לחשוב על אופציות טיפוליות אחרות, מעבר לקבוצות תמיכה. אני מבינה שנואשת משילוב ביו דיאטה לפעילות גופנית, כפי שמומלץ במסגרות השונות. אולם, אולי עבודה פרטנית תתאים לך יותר בשלב זה. מעבר לטיפול דיאטני, ניתן לשלב גם קואוצ'ינג או טיפול פסיכולוגי קוגנטיבי-התהגותי המכוון לשינוי דפוסי אכילה. המלצה אחרת, במיקרים של השמנת יתר קיצונית- מומלץ להתיעץ עם רופא לגבי אופציה תרופתית או ניתוחית.

שרית פרג'יאן-ראוך
    פסיכולוגית שיקומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי. גם אני מצטרפת לשאלתה של

עינת לב ארי
    14/11/2008

שרית: מה גובהך ומשקלך הנוכחי?
    זאת על מנת לבדוק עד כמה העליה של 3.5 ק"ג הינה משמעותית ומה ניתן לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו