דיאטת השמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת השמנה
    מתולתלת
    14/11/2008

שלום אני בת 15 ואני עושה דיאטת השמנה. כבר כמעט חודש אני אוכלת 2500 קלוריות ואני עולה בקצב מספק. הבעיה היא שאני כמעט ולא אוכלת בשר, פרות וירקות. כל יום אני אוכלת חביתה מ2 ביצים עם חמאה, שמנת וגבינה לארוחת צהריים, גלידה ומילקי לנשנושים, ושותה חלב במקום מים. לארוחת ערב אני אוכת טוסט עם זיתים, 2 פרוסות גבינה והמון חמאה. אני אוכלת לא מאוזן, אך קשה לי לגוון בגלל שמאוד נוח לי לאכול ככה כול יום וקשה לי להכניס דברים אחרים ודלי קלוריות כמו פרות וירקות מכיוון שזה סותם לי את התיאבון ובעצם לי ממש עוזר לי. אם אקח כול יום ויטמינים שמיועדים לנוער ואקח גם ויטמין C אז זה יחפה על העובדה שאני לא אוכלת מאוזן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת השמנה

הוספת תגובה

• הי . ראשית: כל הכבוד

עינת לב ארי
    14/11/2008

על כוח הרצון שלך. את אכן מאוד מאמצת לאכול על מנת לשפר את מצבך הגופני למרות שלא רשמת מה משקלך הנוכחי, גובהך ולאן את שואפת להגיע, כמו גם האם זה משקלך הטבעי או את לאחר הורדת משקל דרמטית?
    בכל מקרה לשאלתך: אכן תפריט המתבסס על מזונות בעייתיים למרות שחלקם מאוד איכותיים כמו ביצים ומוצרי חלב אך חסר פירות ירקות ובשר, הוא תפריט חסר ולא מאוזן שיכול לגרום לחסרים תזונתיים כמו חסר בברזל אבץ מגנסיום וB12.
    תוסף מזון כגון מולטיויטימין וויטמיןC הוא פתרון חלקי בלבד , לפחות עד שתגיעי למשקל היעד.

רצוי לחשוב על דרך לספק חלק מהמזונות באופן טבעי כמו: כוס מיץ הדרים טבעי או כוס מיץ גזר, או לבחור אפילו ירק אחד ולשלב בתפריט. לנסות לשלב חלבונים כגון: בשר או תחליפיו באופנים שונים( אני למשל עשיתי היום מרק בשר) ועוד.
    בכל מקרה, דיאטנית תסייע בידך להרכיב תפריט כזה באופן טוב יותר מאשר דרך האינטנרט.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו