זקוקה לעצה לגביי תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה לגביי תפריט
    שירלי
    16/07/2007

שלום רב
    אני בת 32, משקלי 74 והגובה שלי 1.62. לפני כשבוע התחלתי דיאטה בה אני צורכת 1500 קלוריות ליום. הבעיה היא שאני צמחונית ואין לי רעיונות מה לאכול לארוחת צהריים. אני ממש אשמח לקבל טיפים והמלצות. דבר נוסף, אני מכורה לשוקולד ופחמימות. כבר שבוע ויומיים לא נגעתי בשוקולד וזה מאוד קשה אבל אני איכשהוא מחזיקה מעמד. אני רוצה מתישהוא להכנס להריון(עדיין אין לי ילדים) ואנילא רוצה להכנס להריון שמנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה לגביי תפריט

הוספת תגובה

• תגובה

חסוי
    17/07/2007

הייתי ממליצה על לחם מלא אם גבינה רזה וירק בצד אפשר אפילו שתיים לארוחה, או סלט יווני גדולבהצלחה רבה, אנונימית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה לגבי תפריט

לילך קמנמן
    17/07/2007

שלום שירלי
    כל הכבוד על המאמץ יופי של מחשבה ,ההחלטה שלך לרדת במשקל עוד לפני שאת נכנסת להריון טובה מאוד.
    בקשר לארוחת צהרים אני מבינה שאת צימחונית אך,יש המון תחליפים שיכולים להחליף את מנת הבשר שלך לדוגמא-
    9-כפות קיטניות
    דגים
    7-כדורי פלאפל אפויים
    טבעולים
    סויה
    חשוב מאוד שתגווני את המזון שלך
    המון הצלחה להמשך הדרך
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו