לא מצליחה לרדת לאחר דיאטות רבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לרדת לאחר דיאטות רבות
    בת22
    17/07/2007

שלום,

אני שוקלת כרגע 63 על 1.65 ושקלתי עד לפני חצי שנה 57 אחרי שהורדתי 9 קילו בצורה מסודרת אצל דיאטנית.
    עליתי הרבה משום שהייתי בחו"ל תקופה ארוכה, וחזרתי לפני חודשיים ואני עדיין לא מצליחה להוריד!
    אני עושה את אותם דברים שעשיתי אז וכלום לא יורד... אני עושה ספורט אבל פחות, משהו כמו פעמיים בשבוע אנארובי, ופעמיים אירובי (בעיקר הליכון).
    מה אוכל לעשות? אני רוצה לציין שאני גם לא כ"כ רעבה והיום אני אוכלת משהו כמו 1200 קלוריות ועדיין לא יורדת... אני שותה 8 כוסות ביום ולא אוכלת מתוקים.
    זה מה שגם אכלתי בדיאטה ויש לי נטיה רצינית להשמנה.
    תוכלי לעזור לי?! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מצליחה לרדת לאחר דיאטות רבות

לילך קמנמן
    18/07/2007

שלום לך
    בכותרת כתבת שאת לאחר דיאטות רבות ולפעמים יש לזה מחיר הפעם הבאה עלולה להיות קשה יותר.
    הרבה יותר פשוט לעלות ממשקל מאשר לרדת ולכן,צריך לבחור את הדרך הנכונה שתוכל לעזור לנו לא רק לרדת במשקל אלא לשמור על ההשגים לאורך שנים.
    הצעתי לך היא שתנהלי רישום אכילה וכך תוכלי לבדוק את הדברים אחד לאחד ,שום דבר לא הולך לאיבוד כאשר אנו רושמים,בדרך זאת תוכלי לבדוק את עצמך טוב יותר.
    אני יכולה גם להציע לך להצטרף לאחת הקבוצות שלנו בדיאטה קלאב אני חושבת שתוכלי לקבל מהקבוצה המון כלים וכוח,ותפגשי אנשים שמתמודדים עם אותם קשיים כמו שלך בהצלחה רבה
    העיקר לא להתייאש המאמץ שווה.
    המון בהצלחה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו