היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    דנה
    12/01/2009

לפני כ9 חודשים שקלתי בסביבות ה58 קילו..(מטר שישים).גיל 17 וחצי. אחרי שלושה חודשיים בערך הגעתי למשקל של 49 קילו..עשיתי ספורט והקפדתי באכילה. ונראה לי שזה נתן בום לגוף שלי..כי הפסיק לי המחזור ולקחתי גלולות לקבלת המחזור.. היום אני גם שומרת על המשקל, לדוגמא אני יודעת שאני מתרחקת מהמאפים,שוקולדים,וכל זה.. אבל עליתי קצת במשקל,כי ברור שהתחלתי לאכול יותר...היום אני שוקלת 52,ואנשים אומרים לי שלא נראה בכלל ששמנתי אבל אני מרגישה ורואה את זה על המשקל. ואני רוצה לרדת קילו שתיים,אבל בהדרגתיות..שלא יהיה לי בום שוב!לקחת את זה בכיף כזה בלי הדאגה הזאת לאוכל כל הזמן!!!אני רוצה לשקול 50 וזהו. ועוד הפסקתי לעשות ספורט..שזה מאוד גרוע,אבל אני לא כלכך מתחברת לזה.הייתי עושה קבוע ספורט לא מרצון..אלא בהכרח רק כי הייתה לי מטרה וכוח רצון. בבוקר לבית ספר אני חותכת לי ירקות,עד שאני מגיעה הביתה. הארוחה העיקרית שלי היא בצהריים,אני לא אוכלת פחמימות ככה שאני עושה לעצמי סלט גדול עם בשר.(לפעמים תוספת של אפונה וגזר,או ירקות מאודים). אבל תמיד איכשהו אני מרגישה שאני חייבת משהו מתוק אחרי הארוחה.מה אני יכולה לעשות? או למשל אחרי ארוחה טובה,אני יכולה לאכול פירות וברנפלקס כאילו שלא סיימתי ארוחה עכשיו!וזה מעצבן אותי ההרגל הלא טוב הזה. איזה המלצה את יכולה לתת לי בכדי שאני אגיע ל50 ואשאר במשקל בלי לעלות ובלי לרדת יותר מיזה? אני מצטערת על החפירה,מחכה לתשובה. דור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• אני ממש לא מתכוונת לתת לך

עינת לב ארי
    12/01/2009

עיצות איך לרדת במשקל ל50 ק"ג משום שזה יפגע בבריאותך.
    את כנראה במשקל גבולי מבחינת הגוף שלך, ההוכחה: במשקל 49 ק"ג לא היה לך מחזור. תאכלי בריא ותעשי ספורט במידה. אם את רוצה תלכי לדיאטנית קלינית בקופת החולים שלך שתעזור לך לשמור על משקל יציב ובריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נכון אבל

דנה
    13/01/2009

זה בגלל שירדתי במכה אחת קרוב ל9 קילו! עכשיו אני רוצה לרדת באיטיות שתי קילו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין קשר למשך הירידה במשקל. אסור

עינת לב ארי
    16/01/2009

לך להוריד במשקל ך הנוכחי כי אז המחזור יעלם בשנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו