מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיפית25/01/2009
אני אמא לשני ילדים אחד בן 3 וחצי והילדה בת שנה. בת 29 גובה 170 משקל נוכחי 68 משקל לפני 59-62 מקסימום. כילדתי את בני הראשון אחרי 10 חודשים ירדתי וחזרתי למשקל שלי בלי שום דיאטה . עכשיו אחרי הילדה אני לא יודעת מה קורה למרות שכולם אומרים לי כמה ירדת אני לא מאמינה כשעליתי על המשקל בטיפת חלב התפלאתי לראות שאני עדיין תקועה על אותו משקל . אני לא מאלה שאוכלות באמת בבקר כוס חלב עם קצת 30 גרם קורנפלקס של ספיישל K בסביבות1-2 אוכלת אורחת צהריים מה שאני מבשלת (לפעמים לא אוכלת ) בלילה 7-8 3-4 פרוסות לחם קל עם לבנה או גבינה במהלך היום אני אוכלת וופל או שניים קטנים או 2 חתיכות שוקולד מריר . ובערל לפני חודשיים עשתי דיאטה קשה שנתנה לי חברה שיורדים בה 20 ק"ג בחודש ותמיד יש לי רצון חזק עשיתי אותה למשך שלושה שבועות לא ירדתי גרם אני כבר מיאושת מה ניתן לעשות אחרי הלידה הרופא אמר לי שיש לי תת פעילות בבלוטת התריס (משהו שקרה איתי עם הלךידה הראשונה גם) אבל חולף אחרי 6 חודשים לכן זה פסול ועשיתי בדיקות עוד פעם ואין כלום מה יכולה להיות הסיבה ? והאם ניתן ללכת לתזנואית בקופת חולים תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן, נראה כי יש בעיה עם
עינת לב ארי25/01/2009בלוטת התריס. כדאי להתייעץ עם אנדוקרינולוג מומחה. ולגבי דיאטנית: יש בכל קופות החולים. מומלץ להתייעץ באופן אישי פנים מול פנים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה20 ק"ג בחודש?
אהרון25/01/2009רק למי ששוקל 200 קילו זה לא נשמע כבדיחה! אם כל העצות של החברה שלך באותה איכות, חפשי לך חברות חדשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון!!
עינת לב ארי28/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)