שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יפית
    25/01/2009

אני אמא לשני ילדים אחד בן 3 וחצי והילדה בת שנה. בת 29 גובה 170 משקל נוכחי 68 משקל לפני 59-62 מקסימום. כילדתי את בני הראשון אחרי 10 חודשים ירדתי וחזרתי למשקל שלי בלי שום דיאטה . עכשיו אחרי הילדה אני לא יודעת מה קורה למרות שכולם אומרים לי כמה ירדת אני לא מאמינה כשעליתי על המשקל בטיפת חלב התפלאתי לראות שאני עדיין תקועה על אותו משקל . אני לא מאלה שאוכלות באמת בבקר כוס חלב עם קצת 30 גרם קורנפלקס של ספיישל K בסביבות1-2 אוכלת אורחת צהריים מה שאני מבשלת (לפעמים לא אוכלת ) בלילה 7-8 3-4 פרוסות לחם קל עם לבנה או גבינה במהלך היום אני אוכלת וופל או שניים קטנים או 2 חתיכות שוקולד מריר . ובערל לפני חודשיים עשתי דיאטה קשה שנתנה לי חברה שיורדים בה 20 ק"ג בחודש ותמיד יש לי רצון חזק עשיתי אותה למשך שלושה שבועות לא ירדתי גרם אני כבר מיאושת מה ניתן לעשות אחרי הלידה הרופא אמר לי שיש לי תת פעילות בבלוטת התריס (משהו שקרה איתי עם הלךידה הראשונה גם) אבל חולף אחרי 6 חודשים לכן זה פסול ועשיתי בדיקות עוד פעם ואין כלום מה יכולה להיות הסיבה ? והאם ניתן ללכת לתזנואית בקופת חולים תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אכן, נראה כי יש בעיה עם

עינת לב ארי
    25/01/2009

בלוטת התריס. כדאי להתייעץ עם אנדוקרינולוג מומחה. ולגבי דיאטנית: יש בכל קופות החולים. מומלץ להתייעץ באופן אישי פנים מול פנים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 20 ק"ג בחודש?

אהרון
    25/01/2009

רק למי ששוקל 200 קילו זה לא נשמע כבדיחה! אם כל העצות של החברה שלך באותה איכות, חפשי לך חברות חדשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון!!

עינת לב ארי
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו