פריכיות אורז או לחם קל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריכיות אורז או לחם קל?
    אני
    14/04/2009

מה יותר טוב לאכול לחם קל מלא או פריכיות אורז בדיאטה מה מבינהם יותר דיאטטי?
    למרות שבשניהם אותם כמות קלוריות לפרוסה?
    ועוד שאלה מה הכמות הממולצת ליום בדיאטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריכיות אורז או לחם קל?

הוספת תגובה

• הורדת משקל נגרמת כתוצאה

עינת לב ארי
    14/04/2009

ממאזן אנרגיה שלילי. כלומר: הגוף מוציא יותר אנרגיה ( ואנרגיה נמדדת בקלוריות) ממה שהוא מקבל במזון.
    על כן, דיאטה יכולה להיות גם בת 2000 ק"ל במידה והוצאת האנרגיה של הגוף 3000 ק"ל. חישוב הוצאת האנרגיה תלוי בגורמים רבים כגון גיל, מין, פעילות גופנית, גנטיקה ועוד.
    לגבי מה "דיאטתי" יותר, פריכיות אורז או לחם קל, הרי התשובה נגזרת ממה שהסברתי לעי"ל: אין הבדל בניהם. כמו כן המושג דיאטתי, מטעה. גם שוקולד יכול להיות דיאטתי, תלוי כמה אוכלים ממנו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה..

אני
    15/04/2009

ויש לי עוד שאלה.. אני בת 22 עוד מעט גובה 154 שוקלת 49 כמה קלוריות אני צריכה לאכול כדי לרזות בערך 3-4 קילו. ואני עושה גם ספינינג 3-4 פעמים בשבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבתי עוד שאלה למעלה..

אני
    17/04/2009

אפשר בבקשה להתייחס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדי להוריד במשקל צריך להיות

עינת לב ארי
    17/04/2009

במאזן אנרגיה שלילי. למשל, אם בהערכה גסה את גופך צורך כ1800 ק"ל ביום, על מנת להיות בגרעון יומי של 500 ק"ל את צריכה לאכול 1300 ק"ל.
    אני לא יכולה לאמר לך דרך הפורום כמה קלוריות בדיוק את צריכה, על מנת לעשות זאת עלייך להגיע לדיאטנית שתעזור לך לעשות זאת במדויק ותעקוב אחר הירידה במשקל ובאחוזי השומן וההיקפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו