מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריכיות אורז או לחם קל?אני14/04/2009
מה יותר טוב לאכול לחם קל מלא או פריכיות אורז בדיאטה מה מבינהם יותר דיאטטי?
למרות שבשניהם אותם כמות קלוריות לפרוסה?
ועוד שאלה מה הכמות הממולצת ליום בדיאטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת משקל נגרמת כתוצאה
עינת לב ארי14/04/2009ממאזן אנרגיה שלילי. כלומר: הגוף מוציא יותר אנרגיה ( ואנרגיה נמדדת בקלוריות) ממה שהוא מקבל במזון.
על כן, דיאטה יכולה להיות גם בת 2000 ק"ל במידה והוצאת האנרגיה של הגוף 3000 ק"ל. חישוב הוצאת האנרגיה תלוי בגורמים רבים כגון גיל, מין, פעילות גופנית, גנטיקה ועוד.
לגבי מה "דיאטתי" יותר, פריכיות אורז או לחם קל, הרי התשובה נגזרת ממה שהסברתי לעי"ל: אין הבדל בניהם. כמו כן המושג דיאטתי, מטעה. גם שוקולד יכול להיות דיאטתי, תלוי כמה אוכלים ממנו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה..
אני15/04/2009ויש לי עוד שאלה.. אני בת 22 עוד מעט גובה 154 שוקלת 49 כמה קלוריות אני צריכה לאכול כדי לרזות בערך 3-4 קילו. ואני עושה גם ספינינג 3-4 פעמים בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי עוד שאלה למעלה..
אני17/04/2009אפשר בבקשה להתייחס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי להוריד במשקל צריך להיות
עינת לב ארי17/04/2009במאזן אנרגיה שלילי. למשל, אם בהערכה גסה את גופך צורך כ1800 ק"ל ביום, על מנת להיות בגרעון יומי של 500 ק"ל את צריכה לאכול 1300 ק"ל.
אני לא יכולה לאמר לך דרך הפורום כמה קלוריות בדיוק את צריכה, על מנת לעשות זאת עלייך להגיע לדיאטנית שתעזור לך לעשות זאת במדויק ותעקוב אחר הירידה במשקל ובאחוזי השומן וההיקפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)