כמה קלוריות אני צריכה לצרוך בממוצע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות אני צריכה לצרוך בממוצע
    מורן
    08/05/2009

על מנת לשמור על המשקל? אני 1.69 שוקלת 45.. מודעת לזה שאני בתת משקל, לא איכפת לי אפילו לעלות טיפה רק בשביל לאכול מאוזן, ההיתי במין דיאטת כסח ולא באלי להעלות הכל בחזרה.. אז לפחות לשמור על המשקל +קילו 2 .. אני רק צריכה כיוון.. ללא ספורט/הליכה.. אולי לפעמים וכל יום כפיפות בטן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה קלוריות את אוכלת עכשיו?

עינת לב ארי
    08/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

מורן
    08/05/2009

האמת שאין לי מושג, היום היה לי בולמוס של איזה 9 לחמיות של 35 קלוריות ועוד 2 לחם ויוגורט עם ריבה.. וגם ירקות חח איזה 700 קלוריות נראלללי :/
    אממ.. כמה ביום? אני תמיד אוכלת יוגורט אחד סלט מרק כרוב.. ריבה קצת שבא לי משו מתוק.. לא יותר מ500-600 גג :/
    ואני יודעת שזה לא טוב פשוט אני פוחדת להשמין ואני כבר לא יודעת איך לאכול נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מורן, לדעתי את מפתחת הפרעת אכילה

עינת לב ארי
    10/05/2009

אינני יכולה לענות לך דרך הפורום לגבי כמה קלוריות את צריכה לאכול משום שיש לעשות זאת במסגרת של קליניקה ופגישה פנים מול פנים. אם חשוב לך לא לעבור לצד השני של הפרעות אכילה: כלומר אכילה בולמוסית כדאי שתקבעי תור בהקדם האפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו