על סף ייאוש מעצמי על נפילות נשנושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על סף ייאוש מעצמי על נפילות נשנושים
    יעל
    26/05/2009

שלום אני צעירה בשנות העשרים לחיי כל החיים בערך אני בדיאטות משמינה ומרזה וחוזר חלילה
    בחודש האחרון אני מנסה בכל הכוח להרזות ולא מצליחה כל פעם נופלת מחדש.הנפילה שלי היא תמיד על המתוקים לא משנה מה אגיד לעצמי שזה אסור וזה רע אני בכל זאת נופלת.אני כבר על סף ייאוש ולא יודעת מה לעשות כדי לדרת במשקל ולא ליפול על המתוקים.אשמח לעזרה.לפני שאפנה לנסות את כל "שיקויי הפלא" שמוכרים בבתי המרקחת.תודה מראש.
    נתונים עלי:
    אני בגובה 1.60
    שוקלת 70 קילו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי יעל, אכן מצבך לא קל

עינת לב ארי
    26/05/2009

במיוחד לאור העובדה שכל כך הרבה שנים את נאבקת ללא הצלחה.
    את מצינת שהבעיה שלך היא משיכה לממתקים שגורמת לך להכשל בכל פעם שאת מנסה לרזות.
    יש כנראה כמה סיבות ל"נפילות " הללו:
    1. תכנון לא מתאים של התפריט שגורם לך להיות רעבה ומוביל אותך ל"נפילה".
    2. המנעות ממזונות שאת אוהבת. בתפריט מתאים ניתן לשלב מזונות שאוהבים גם אם הם לא "דיאטתיים".
    3. חוסר טפול בדחף החזק לאכול ממתקים שייתכן ומקורו בחוסר רגשי שצריך התייחסות מקצועית ובירור.
    כפי שאת רואה, אין אפשרות לתת תשובות פשוטות דרך האינטרנט אך טפול תזונתי של דיאטנית מקצועית יוכל מאוד לעזור לך.
    בהצלחה וחג שמח.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו