תמיכה לירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה לירידה במשקל
    ירון
    03/08/2009

שלום עינת ותודה לך על הפורום הזה,
    אני סופסוף בוחר אחרי שנים לטפל בגופי אותו הזנחתי.
    אני באמצע שנות ה-30 לחיי. לא עושה ספורט בכלל ומשקלי עודף בכ-15 ק"ג (93 ק"ג בגובה 180 ס"מ) וצברתי כרס ועייפות.
    בנוסף אני צמחוני. עשיתי בדיקות דם וכל הויטמינים (לרבות B12) תקינות.

כאחד שאוכל די בריא בארוחות עצמן אך אוכל הרבה ממתקים ודי מכור לקמח לבן. במבה/ביסלי וכו' ברור לי מה אני צריך לעשות - להגמל מכל הדברים הלא בריאים שאני מכניס לגוף או לפחות למתן אותם, ולא לאכול כל יום גלידה אלא פעם בשבוע וכך הלאה.
    אולם אני חושש שיהיה לי קשה להגמל מכל אותם מזיקים וגם תחושת הרעב מקקנת בי די מהר. אז האם יש לך עצה או המלצה לתוספי מזון שיתמכו בתחושת שובע, או לחילופין תפריט שמתייחס בעיקר לעניין הנשנושים והסוכרים/לחם למישהו כמוני?

אני מודה לך מאד מראש.
    ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה לירידה במשקל

הוספת תגובה

• הי ירון. תודה על בחירתך

עינת לב ארי
    04/08/2009

דווקא בפורום זה והרבה ברכות והערכה על ההחלטה לקחת אחריות לבריאותך.
    לגבי שאלתך, אכן אתה יודע את התשובות: יש להרכיב תפריט מאוזן המכיל מזונות בריאים ולקצץ במזונות לא בריאים המכילים סוכר קמח לבן ושומנים תעשייתיים ולשלב פעילות גופנית סדירה על מנת להשיג תוצאות.

לצערי אינני יכולה לבנות לך תפריט דרך הפורום ובטח שזה לא יהיה נכון מבחינה מקצועית ואתית. אני ממליצה לך בחום לפנות לדיאטנית בקופת החולים אליה אתה שייך או לפנות באופן פרטי לייעוץ וליווי אישי של התהליך. השינויים שאתה מדבר וחושש מהם ( בשל תחושת הרעב שמופיעה) צריכים להיות הדרגתיים ומתואמים עם הנתונים הפיסיים שלך, סדר היום והפעילות הגופנית שתשלב.
    בהצלחה רבה.
    עינת לב ארי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ובקשה

ירון
    06/08/2009

תודה רבה
    אני מקשיב להמלצתך ואפנה לרופאה שלי כדי לקבל הפנייה לדיאטנית,
    אני בקופ"ח מכבי ותל אביבי - האם את במקרה בקופה זו,
    או יכולה להמליץ על דיאטנית של הקופה.
    אם יש מניעה לפרטים כאלו בפורום
    קצת פרטים על המפגשים איתך, ימי/שעות קבלה, מחיר, וכו'
    אף פעם לא הייתי אצל דיאטנית, אז אני לא יודע עם זה ליווי שבועי/חודשי?!
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ירון. אכן אין זה אתי לעשות זאת

עינת לב ארי
    06/08/2009

דרך הפורום. במכבי דיאטניות רבות, אתה יכול לפנות לסניף אליו אתה שייך ולקבל רשימה של אלו העובדות בשרות הקופה. מגיע לך 5 בקורים, בדרך כלל מפגש כל שבועיים ולאחר מכן משלמים בכל פגישה את עלותה שהיא כמובן זולה לעומת בקור פרטי.
    אם תרצה עוד פרטים תוכל להתקשר לנייד שלי : 0507760128

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו