לא מצליחה לרזות בקצב הרצוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לרזות בקצב הרצוי
    נועה
    23/08/2009

בת שלושים ושתיים, שלושה חודשים אחרי לידה שוקלת 58 קג.
    התחלתי את ההריון במשקל 50, בסוף ההריון הגעתי לשבעים המכובד! אני ועשה דיאטה די קיצונית שמבוססת על המנעות מוחלטת מפחממות וצריכת קלוריות של עד 700-800 קלוריות ליום, בעיקר ירקות ומדי פעם כפית טחינה או ביצה. עשיתי את הדיאטה הזו בעבר, הודדתי כעשרה קג, והצלחתי לשמור על ההישג יותר מחמש שנים, עד ההריון. הפעם זה לא נראה כאילו זה עובד!! יכול להיות שחילוף החומרים שלי הואט עם ההריון? אני במשטר קפדני ללא נפילות כבר כשלושה שבועות והצלחתי להוריד רק שני קילו!! לא ממש ברור לי מה לא עובד, יש עיצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ראשית מזל טוב ללידה.

עינת לב ארי
    24/08/2009

מה נולד? שנית: את אחרי לידה ורק שלושה חודשים. הלו!!!! קחי את הזמן..
    הגוף כמובן מתנהג באופן שונה ויש תהליכים איטיים שלוקחים עד שנה לאחר הלידה בהם הגוף חוזר לתפקודו הרגיל.
    אחד הדברים שמשתנים בהריון וחוזרים לאט למסלולם הוא הפרופיל ההורמונלי שמשפיע גם על חלוף החומרים.
    דבר נוסף: השינה: סביר להניח שהשינה שלך לא רציפה כשהיתה. זה משפיע על אחוז השומן בגוף.
    דיאטה דלת פחמימות בשלב זה בו יש לך תינוק קטן הדורש טפול יכולה להיות מאוד מסוכנת משום שיש חשש להתעלפויות וחולשה, בעקר בכמות כל כך קטנה של קלוריות. זה ממש לא מתאים וכדאי שתתייעצי עם דיאטנית על מנת שתרכיב איתך תפריט ראוי יותר.
    לבסוף:
    אני חושבת שאת צריכה לברר עם עצמך מדוע את כל כך נחושה בנפשך לרזות כל כך מהר. מה זה אומר עלייך? מדוע אינך לוקחת את הזמן להנות מאמהות צעירה שחלק ממנה זה גם שינוי זמני במראה ובגוף, בכל זאת ילדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו