חייבת תמיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת תמיכה
    בדויה
    06/09/2007

שלום אני חדשה פה וכיף לדעת שיש מי שתומך בעיקר בנושא כל כך עיקרי-דיאטה!
    גובהי 1.58 ומשקלי 62.ירדתי 15 קילו ונשארו לי 12 קילו להגיע למשקלי המיועד..
    הבעיה שלי היא שאני נורא גאה בעצמי שירדתי 15 קילו אבל בשבועיים האחרונים אני מרגישה שמרוב שאני ב"היי" מהמחמאות של האנשים ומזה שלא נשאר לי עוד ממש ממש הרבה לרדת כי חצי כבר מאחוריי אני מוותרת לעצמי וקצת נשברת.פתאום קשה לי להימנע מפיתויים פתאום אני מרשה לעצמי וזה לא בסדר!אני חייבת להיכנס לזה שוב ולעשות סוו'יש בראש ולא יודעת מאיפה להתחיל.אני ממש רוצה לרדת את ה12 קילו האלה ויודעת שזה לא בלתי אפשרי כי אני כבר בתוך זה אבל עדיין זה נורא מתסכל ואני מתה לסיים עם זה כבר ולהגיע לשמירה..איך אני נכנסת לזה ושב?!
    בבקשה אל תגידי לי התמדה סבלנות כוח רצון והשאלה עד כמה את רוצה את זה...כי אני רוצה את זה ומאוד וזה רק עניין של מוטיבציה מחדש כי אני יודעת שזה טמון בי אני צריכה עצה אחרת שתעורר אותי. ממש קשה לי ולא בא לי להתייאש ולעלות הכל בחזרה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת תמיכה

הוספת תגובה

• חייבת תמיכה

לילך קמנמן
    07/09/2007

שלום לך
    זמן לפעמים זה סוג של יכולת.
    אחרי התמדה לאורך זמן קורה שקצת מתעייפים,לא צריך להיבהל המטרה הראשונית היא,לשמור ולהנות מהקיים.
    נכון שאת מקבלת מחמאות וזה יופי מגיע לך אז,במקום לקלקל ולאכול את זה תלמדי את עצמך,לאמר תודה ולפרגן על ההשגים עד כה ולהמשיך מכאן הלאה.
    יש פירסומת שאומרת -זה טוב אבל לא מצויין. אני בטוחה שאת רוצה את המצויין לכן לא לותר המשיכי הלאה זה בהחלט משתלם!!!!
    בהצלחה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת תמיכה

בדויה
    07/09/2007

תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו