מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהריקי07/10/2009
היי,
אני בת 13 וחצי ובערך לפני חצי שנה התחלתי דיאטה,שקלתי 62 והגובה שלי הוא 1.53,היום אני שוקלת 48.
אני לא צמתי בדיאטה,אכלתי פירות,ירקות,לחם מחיטה מלאה,בשר,דגים,גבינות וכל הסוגים של המאכלים...
הבעיה היא שהמחזור מאחר לי כבר המון המון זמן! נראה לי כבר בכמה חודשים(אולי 3 חודשים)... אני לא בדיוק זוכרת מתי קיבלתי בפעם האחרונה.
קיבלתי פעם ראשונה מחזור לפני שנתיים ו... , המחזור שלי לא היה סדיר,אבל לא נראה לי שהיה מצב שהוא איחר כל כך הרבה זמן...
אמא שלי דואגת בקשר לזה,ואני לא יודעת מה לעשות...
יכול להיות שזה השפעה של הדיאטה?אולי בגלל שירדתי ירידה יחסית דרסטית? ואם זה תוצאה של הדיאטה-המחזור יחזור לי? ואם כן-עוד כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ריקי. כמובן שהגורם
עינת לב ארי07/10/2009לאיחור במחזור הוא הדיאטה הדרסטית שעשית. ירידה של 14 ק"ג בפרק זמן של חצי שנה בגיל שלך ( 13 וחצי), היא ירידה מאוד גדולה שגורמת לשינויים משמעותיים במאזן ההרומונלי של הגוף ועל כן המחזור הפסיק.
את חיבת להגיע לדיאטנית קלינית שתסייע בידך לעצור את הירידה במשקל ותעשיר את התפריט ברכיבי מזון חשובים ובאנרגיה ובנוסף את חיבת לעבור בדיקות דם כוללות ( את צריכה לבקש מהורייך שיקחו אותך לרופא משפחה או רופא נשים ) על מנת לאבחן את מצבך הבריאותי ועל ידי תוצאות הבדיקות הרופאים ידעו איזה טפול לתת לך על מנת שהמחזור ישוב להיות סדיר ( זאת כמובן בנוסף לאכילה מסודרת ומלאה ).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ריקי08/10/2009קודם כל תודה על התשובה..
אמא שלי אמרה שהיא תקבע לי תור אצל רופא נשים..
ובעניין הירידה במשקל-אני כבר הפסקתי לרדת... אני נמצאת במשקל 48 כבר יחסית הרבה זמן,אז המחזור לא אמור לחזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא. אם כמות השומן בגוף שלך נמוכה
עינת לב ארי08/10/2009מידי בגלל הדיאטה, הרי שלא תקבלי מחזור. צריך לעלות במשקל ובאחוזי השומן עד שההורמונים יתאזנו מחדש ורק זה מאפשר הופעת מחזור מחודשת. זה שאת לא יורדת יותר במשקל, לא אומר שום דבר לגבי תקינות המערכת ההורמונלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
ריקי10/10/2009אני לא בתת משקל,יש לי משקל תקין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשקל איננו תקין עבור
עינת לב ארי10/10/2009הגוף שלך. אם שקלת מעל 60 ק"ג וירדת מתחת ל50 והמחזור פסק, זה אומר שאת צריכה להחזיר למשקלך מספר קילוגרמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי,תודה
ריקי11/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!!
עינת לב ארי11/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)