מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד שאלות111104/12/2009
פרטים לגבי: גיל-18 משקל- 58-60 גובה- 168-9
השאלה שלי כזו, אחרי שאני רצה [ 15-20 דקות [קצב משתנה,איטי-בינוני] בלי עצירות][מרחק קבוע] אחרי שאני עוצרת לפעמים אני מרגישה טעם של דם בפה, אבל היום אחרי זה היתה לי בחילה של החיים,וקצת סחרורת [אני לא אוכלת בערך 3-שעות לפני זה] אכלתי לפני זה קינדר בואנו] , אבל לא הקאתי והכל הסתדר אחרי דקה. ההרגשות האלה יעברו אחרי שאני ארוץ את המרחק הזה במשך זמן ? גםי קצת קשה לי לרוץ את זה כ י אני די כבדה.אני רצה יום כן יום לא, ואז יום כן, יומיים לא. בהתחלה כאבו לי הבירכיים אבל המשכתי ו זה עבר, וחוץ מריצות אני עושה עוד אימונים אחרים, אבל לא יותר מדי
אכלתי בבוקר סלט ירקות גדול ובצהרים אבוקדו, וגם אכלתי קרמבו [לא זוכרת מתי בדיוק ]
אחרי הריצה אכלתי 2 יוגורטים בלי שומן ,טעם טבעי [בלי סוכר או ממ0תיק מלכותי] ותפוח ענק
בכל אחד מהם 10 גרםן,
אז זה 20 גרם וגם הפחמימות מהיוגורט והתפוח בטח משמעותיים
לאכול פרי עם יוגורט זה שילוב נכון? חלב נחשב לאיזשהו רוצח ויטמנים לא ? מוריד את הרמות ברזל בגוף? בקיצור צריך להמשיך לרוץ נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמודה, את לא בפורום המתאים!!!
עינת לב ארי05/12/2009אנא פני לפורום להפרעות אכילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת לב ארי
111106/12/2009דיאטנית קלינית מוסמכת, בוגרת האונ' העברית בחוג למדעי התזונה. מומחית בתזונת ספורטאים, > ה פ ר ע ו ת א כ י ל ה< , השמנת ילדים, והדרכת הורים לילדים. חברה פעילה בעמותת עתיד, דיאטנית ראשית של המכביה 2005, דיאטנית עצמאית בקופת חולים,מולטי טלנט
תגידי שנמאס מהשאלות הדפוקת שלי וזהווו
חייב לבשל עדשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על האיזכור שאני מומחית גם
עינת לב ארי06/12/2009להפרעות אכילה ואת אכן סובלת ממחלה זו, אך מטרת הפורום הזה איננה לסייע לחולים, אלא לבריאים שרוצים להוריד ממשקלם באופן הגיוני ובלתי מזיק.
אני באמת לא רוצה לגרום לך להרגיש דחויה ולא רצויה כפי שודאי את מרגישה וכפי שאת מציינת בפניותייך התכופות כאן, אך לא תמתני את תגובותייך ותתאימי אותן לרוח הפורום אאלץ למחוק לאלתר חלק מהן, לא בגללך, אלא בגלל הגבלת התכנים של הפורום.
שיהיה לך בהצלחה.
מקווה שתחלימי במהרה.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה~תודה
111106/12/2009אשתדל למתן את תגובותיי ולהתאים אותן לרוח הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי!
עינת לב ארי06/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)