מה קורה אם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה אם
    1111
    20/12/2009

מה קורה אם אוכלים יותר מידי עדשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה אם

הוספת תגובה

• למה הכונה יותר מידי?

עינת לב ארי
    20/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא משנה כמה

1111
    21/12/2009

נגיד אינסופית, בשלב -מסויים- זה יעשה רע?[לא במידה וזה יותר מדי מכביד עם הבטן או משהו בסגנון] אלא הרעלה ממשהו שיש בעדשים. הם נקיים מהבחינה הזו? ולמה לפעמים כתוב במקומות מסויימים שבכרוב יש סידן וזה טוב לטבעונים ובמקומות אחרים כתוב שכרוב מונע ספיגת סידן ולא כדאי לכול אותו עם משהו שיש בו סידן ? מה נכון? וזה נכון שחלב הורס את העצמות כי הוא מוריד רמות מגנזיום שחייבות להיות מאוזנות עם סידן? זה נכון?

אם אני יאכל רק עדשים, זה יעשה לי רע? [בלי קשר למחסור שיהיה][אלא מהעדשים עצמם]
    בכל מקרה, אני לא אוכלת ככה, זו סתם תהייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אני שואלת למה הכונה

עינת לב ארי
    21/12/2009

"הרבה או יותר מידי" הרי יש להתייחס לכך. אף אחד לא אוכל רק מזון כלשהוא או כמות אינסופית של מזון מסוים ועל כן אינני יכולה להתייחס לשאלתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו