שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    kala
    22/02/2010

היי..
    האמת אני מצטרפת חדשה כאן בפורום.התחלתי דיאטה לא ממזמן.הבעיה היא שהמשקל שלי הוא 59 ואני רוצה לרדת ל53 ומאד קשה לי.בעבר שהתחלתי דיאטה לא הצלחתי לרדת למשקל כזה אלא רק בהלהוריד כמויות מזון אדירות ולהשאר על בסיס קלורי לא שפוי בכלל.אני כמובן לא רוצה להגיע לזה שוב.וכאן השאלה.איך אפשר להוריד את הקילוגרמים האחרונים מה שניקרא.בתפריט דיאטה שפויה?
    אני מבינה שזה לא חוסך את הפגישה עם דיאטנית.אך הייתי מעוניענת לשמוע מאשת מקצוע כמוך מהי כמות הקלוריות הרצויה שעלי לצרוך בצורה שפויה על מנת כן להגיע למטרה שלי.אגב..הגובה שלי הוא 67 .
    תודה.
    ממתינה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הי כלנית. ראשית אתחיל מחישוב

עינת לב ארי
    22/02/2010

מאסת הגוף שלך ( BMI) שהוא: 59 לחלק לריבוע הגובה ( 1.67 כפול 1.67 ) = 20.4, כלומר: הגבול התחתון של משקל גוף תקין על פי המקובל בעולם המדעי.
    המשמעות היא שאינך!! יכולה לרדת למשקל של 53 ק"ג, משום שהוא משקל נמוך מידי עבור הגובה שלך ( מדובר בBMI= 19 שהוא גבולי ומתקרב למאפייני אנורקסיה). כל מאמצייך להגיע למשקל זה יידונו לכשלון וכל דיאטה נוספת תרחיק אותך מהמטרה שלך. אני מאמינה שאף דיאטנית קלינית מוסמכת לא תסייע לך להגיע למשקל אליו את שואפת.
    מה שאת כן יכולה לנסות זה לחטב את הגוף שלך על ידי פעילות גופנית מתאימה שתאוזן ע"י תפריט בריא ושפוי. ייתכן ותרדי בהיקפים אך לא במשקל.
    מקווה שעזרתי במשהוא.
    לילה טוב
    עינת לב ארי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

kala
    23/02/2010

תודה לך עזרת לי מאד.
    המשך יום נעים.
    כלנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמחה שעזרתי!

עינת לב ארי
    23/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו