מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהkala22/02/2010
היי..
האמת אני מצטרפת חדשה כאן בפורום.התחלתי דיאטה לא ממזמן.הבעיה היא שהמשקל שלי הוא 59 ואני רוצה לרדת ל53 ומאד קשה לי.בעבר שהתחלתי דיאטה לא הצלחתי לרדת למשקל כזה אלא רק בהלהוריד כמויות מזון אדירות ולהשאר על בסיס קלורי לא שפוי בכלל.אני כמובן לא רוצה להגיע לזה שוב.וכאן השאלה.איך אפשר להוריד את הקילוגרמים האחרונים מה שניקרא.בתפריט דיאטה שפויה?
אני מבינה שזה לא חוסך את הפגישה עם דיאטנית.אך הייתי מעוניענת לשמוע מאשת מקצוע כמוך מהי כמות הקלוריות הרצויה שעלי לצרוך בצורה שפויה על מנת כן להגיע למטרה שלי.אגב..הגובה שלי הוא 67 .
תודה.
ממתינה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי כלנית. ראשית אתחיל מחישוב
עינת לב ארי22/02/2010מאסת הגוף שלך ( BMI) שהוא: 59 לחלק לריבוע הגובה ( 1.67 כפול 1.67 ) = 20.4, כלומר: הגבול התחתון של משקל גוף תקין על פי המקובל בעולם המדעי.
המשמעות היא שאינך!! יכולה לרדת למשקל של 53 ק"ג, משום שהוא משקל נמוך מידי עבור הגובה שלך ( מדובר בBMI= 19 שהוא גבולי ומתקרב למאפייני אנורקסיה). כל מאמצייך להגיע למשקל זה יידונו לכשלון וכל דיאטה נוספת תרחיק אותך מהמטרה שלך. אני מאמינה שאף דיאטנית קלינית מוסמכת לא תסייע לך להגיע למשקל אליו את שואפת.
מה שאת כן יכולה לנסות זה לחטב את הגוף שלך על ידי פעילות גופנית מתאימה שתאוזן ע"י תפריט בריא ושפוי. ייתכן ותרדי בהיקפים אך לא במשקל.
מקווה שעזרתי במשהוא.
לילה טוב
עינת לב ארי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
kala23/02/2010תודה לך עזרת לי מאד.
המשך יום נעים.
כלנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה שעזרתי!
עינת לב ארי23/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)